Evvie Drake börjar om

Vill du läsa Evvie Drake börjar om pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Linda Holmes. Att läsa Evvie Drake börjar om online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Evvie Drake börjar om Image

En underbart varm och härlig roman, full av hopp, humor och karaktärer som man önskar fanns på riktigt! I en sömnig kuststad i Maine bor den unga nyblivna änkan Eveleth "Evvie" Drake ensam i sitt smärtsamt tomma, stora hus. Det har gått ett år sedan hennes make Tim dog i en bilolycka och Evvie lämnar knappt huset. Alla i staden tror att det är sorgen som får henne att stanna hemma och Evvie avslöjar inte sanningen, inte ens för sin bästa vän Andy. Samtidigt i New York kämpar Dean Tenney, tidigare professionell basebollspelare och Andys barndomsvän, med varje idrottares värsta mardröm: han kan inte längre leverera på planen och han vet inte varför. Så när en mediestorm blåser upp och Andy erbjuder Dean att komma till Maine, verkar det som den perfekta tillflyktsorten. När Dean flyttar in i en lägenhet i Evvies hus ingår de en pakt: Dean frågar inte om Evvies man och Evvie frågar inte om Deans bekymmer. Regler har dock den lustiga benägenheten att brytas, och det som började som en oväntad vänskap övergår snart i något mer. Men för att gå vidare måste de båda göra upp med sitt förflutna och avslöja hemligheterna de burit på så länge. "Charmig, hoppfull och härligt romantisk. Evvie Drake är det perfekta sällskapet." Rainbow Rowell, författare till Eleanor & Park

INFORMATION

DIMENSIONERA: 10,44 MB

FILNAMN: Evvie Drake börjar om.pdf

ISBN: 9789187879661

FÖRFATTARE: Linda Holmes

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Evvie Drake börjar om - E-bok - Linda Holmes ...

EVVIE DRAKE BÖRJAR OM är inte alls den sockersöta och roliga romanen jag såg framför mig.Den är varken djup eller berörande, och fick mig inte att flyga som på moln. Boken är inte dålig, men föll ärligt talat rätt platt.

hyllan - Evvie Drake börjar om - Linda Holmes

I Evvie Drake börjar om av Linda Holmes får vi följa den nyblivna änkan Evvie Drake som försöker bygga upp sitt liv igen. Hennes man var omtyckt läkare i det lilla samhället i Maine där hon bor, men att vara gift med honom var långt ifrån enkelt. I det stora huset finns minnena kvar och Evvie har otroligt dåligt samvete för att hon faktiskt inte sörjer sin man speciellt mycket.

RELATERADE BÖCKER