Slipsen i Krakow

Slipsen i Krakow är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Jan Olof Olsson. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Slipsen i Krakow online.

Rsfoodservice.se Slipsen i Krakow Image

Telefonstationen i Pajala, Carnegie Hall i New York, gamla Atlantic på Blasieholmen, exklusiva inrökta Londonklubbar - det är några av platserna i denna bok av Jolo. Bland de stora händelser som beskrivs märks den ryska nedskjutningen av U2-planet och förgiftningen av ärtsoppan på restaurang Pilen på Bryggargatan. Churchill, president Kennedy och mannen som beskylldes för att vara gift med Belsen-lrma är några av de personer som skymtar. Hjälten vänjer sig tidigt vid att ljuga om sin vardag i Stockholm och vet inte själv om han måste fortsätta med det som journalist. En legendarisk tidningsledare, berömd för sina vredesutbrott, utgör en av huvudpersonerna. Det börjar på bowlingsalonger i Klara och bakom scenen på Gröna Lunds varietéer för att via Kennedys valvaka och idylliska engelska småstäder sluta framför Amalienborg i Köpenhamn: det är en fängslande rundresa man får vara med om. Jan Olof Olsson har skrivit reseskildringar, porträtterat storstäder, skildrat det första världskriget och skrivit romaner och en äventyrsberättelse. "Slipsen i Krakow" är lite grann en blandning av alla dessa inslag i hans författarskap och en mycket rolig och tänkvärd bok.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 7,38 MB

FILNAMN: Slipsen i Krakow.pdf

ISBN: 9789100151416

FÖRFATTARE: Jan Olof Olsson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Krakow - upptäck det bästa med Polens pärla

Telefonstationen i Pajala, Carnegie Hall i New York, gamla Atlantic på Blasieholmen, exklusiva inrökta Londonklubbar - det är några av platserna i denna bok av Jolo. Bland de stora händelser som beskrivs märks den ryska nedskjutningen av U2-pla...

Slipsen i Krakow av Jan Olof Olsson - LitteraturMagazinet

En vanlig utsmyckning av slipsen är en så kallad slipsnål. Slipsnålen ska vara placerad exakt i mitten på slipsen. För att avgöra vad som är mitten på en slips gör du så här: 1.Ta tag i änden på slipsen och vik den försiktigt mot slipsknutens bas. 2. Placera slipsnålen i slipsens veck.

RELATERADE BÖCKER