Slipsen i Krakow

Slipsen i Krakow är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Jan Olof Olsson. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Slipsen i Krakow online.

Rsfoodservice.se Slipsen i Krakow Image

Telefonstationen i Pajala, Carnegie Hall i New York, gamla Atlantic på Blasieholmen, exklusiva inrökta Londonklubbar - det är några av platserna i denna bok av Jolo. Bland de stora händelser som beskrivs märks den ryska nedskjutningen av U2-planet och förgiftningen av ärtsoppan på restaurang Pilen på Bryggargatan. Churchill, president Kennedy och mannen som beskylldes för att vara gift med Belsen-lrma är några av de personer som skymtar. Hjälten vänjer sig tidigt vid att ljuga om sin vardag i Stockholm och vet inte själv om han måste fortsätta med det som journalist. En legendarisk tidningsledare, berömd för sina vredesutbrott, utgör en av huvudpersonerna. Det börjar på bowlingsalonger i Klara och bakom scenen på Gröna Lunds varietéer för att via Kennedys valvaka och idylliska engelska småstäder sluta framför Amalienborg i Köpenhamn: det är en fängslande rundresa man får vara med om. Jan Olof Olsson har skrivit reseskildringar, porträtterat storstäder, skildrat det första världskriget och skrivit romaner och en äventyrsberättelse. "Slipsen i Krakow" är lite grann en blandning av alla dessa inslag i hans författarskap och en mycket rolig och tänkvärd bok.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,90 MB

FILNAMN: Slipsen i Krakow.pdf

ISBN: 9789100151416

FÖRFATTARE: Jan Olof Olsson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Krockar i förändrat Krakow - Kultur & Nöje - UNT.se

"Slipsen i Krakow" är lite grann en blandning av alla dessa inslag i hans författarskap och en mycket rolig och tänkvärd bok. Omslagsformgivare:Sara R. Acedo. Utgåvor. Epub. Förlag: Albert Bonniers Förlag. Lagerstatus: Finns i lager. Utgivningsdatum: 20151201. 9789100151416. Bok: 267319.

Krakow - upptäck det bästa med Polens pärla

Slipsen i Krakow Bonniers, 1969. Omslag: Håkan Lindström Telefonstationen i Pajala, Carnegie Hall i New York, gamla Atlantic på Blasieholmen, exklusiva inrökta Londonklubbar - det är några av platserna i Jolos nya bok som handlar om en journalists stökiga vardagsliv (fast det är svårt att säga vad det är för en journalist).

RELATERADE BÖCKER