Sagobubblan : Sjöodjuret

Sagobubblan : Sjöodjuret-boken skrevs 2018-02-20 av författaren Cecilia Rojek. Du kan läsa Sagobubblan : Sjöodjuret-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Cecilia Rojek.

Rsfoodservice.se Sagobubblan : Sjöodjuret Image

Timor - en av Esmaraldas bästa vänner - sitter fängslad på Dimmornas ö, mitt i Silversjön. Tillsammans med Timors far Pascal, tvingas Esmaralda och Älva ge sig ut mitt i natten för att rädda honom. Men i Silversjöns mörka djup är det något ondskefullt och ormliknande som har vaknat från en djup slummer. Sjöodjuret är den andra boken i serien Constancias rike. Primär målgrupp 5-10 år.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 6,20 MB

FILNAMN: Sagobubblan : Sjöodjuret.pdf

ISBN: 9789188797087

FÖRFATTARE: Cecilia Rojek

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Audiobooks with tags Fairytale bubble ... - AvaxHome

Biblioteksida för utlåning av e-böcker och ljudböcker. Cookies: Denna webbplats använder cookies, genom att fortsätta använda webbplatsen godtar du det. Klicka länken för mer information.

Sagobubblan : Sjöodjuret - Cecilia Rojek - ljudbok ...

Sagobubblan : Sjöodjuret av Rojek, Cecilia: Timor - en av Esmaraldas bästa vänner - sitter fängslad på Dimmornas ö, mitt i Silversjön. Tillsammans med Timors far Pascal, tvingas Esmaralda och Älva ge sig ut mitt i natten för att rädda honom. Men i Silversjöns mörka djup är det något ondskefullt och ormliknande som har vaknat från en djup slummer.

RELATERADE BÖCKER