En självklar ledare!

Vill du läsa En självklar ledare! pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Madeleine Åsbrink. Att läsa En självklar ledare! online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se En självklar ledare! Image

En självklar ledare! Att vara självklar innebär att du agerar istället för att reagera. Att du gör dig själv stolt genom att följa dina egna ideal istället för att söka yttre bekräftelse. Att du vet vem du är, accepterar och gillar dig själv och har mod nog att följa din vision och din mission. Oavsett. En sådan jag-styrka kommer väl till pass i alla situationer samtidigt som den hjälper dig att stå emot press, krav och stress. Här är en konkret guide som hjälper dig att utveckla ett starkare jag och bli en ledare i världsklass. Inte genom att bli någon annan utan genom att ta fram dina vinnande ledaregenskaper. Madeleine arbetar som ledarutvecklare och organisationskonsult. Hon har många års erfarenhet av att coacha individer, ledare och grupper till framgång. Läs mer på www.businessinspiration.se.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 1,93 MB

FILNAMN: En självklar ledare!.pdf

ISBN: 9789175811178

FÖRFATTARE: Madeleine Åsbrink

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Självklar ledare - Bli Klar!

Ledare Majoriteten kommer alltid att vilja ha barn. ... ställ inga känsliga frågor om du inte aktivt uppmuntras till det. En självklar sak kan tyckas, men svårare i praktiken.

Hakelius: En svag ledning föder alternativa ledare - Fokus

09 jan En självklar ledare! - första delen av tio i en ledarskapsutbildning för ökad självinsikt, självkänsla och självförtroende Skrivet 09:28h under Startsida av Som ledare är du otroligt betydelsefull för dina medarbetare.

RELATERADE BÖCKER