En självklar ledare!

En självklar ledare! är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Madeleine Åsbrink. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken En självklar ledare! online.

Rsfoodservice.se En självklar ledare! Image

En självklar ledare! Att vara självklar innebär att du agerar istället för att reagera. Att du gör dig själv stolt genom att följa dina egna ideal istället för att söka yttre bekräftelse. Att du vet vem du är, accepterar och gillar dig själv och har mod nog att följa din vision och din mission. Oavsett. En sådan jag-styrka kommer väl till pass i alla situationer samtidigt som den hjälper dig att stå emot press, krav och stress. Här är en konkret guide som hjälper dig att utveckla ett starkare jag och bli en ledare i världsklass. Inte genom att bli någon annan utan genom att ta fram dina vinnande ledaregenskaper. Madeleine arbetar som ledarutvecklare och organisationskonsult. Hon har många års erfarenhet av att coacha individer, ledare och grupper till framgång. Läs mer på www.businessinspiration.se.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 7,16 MB

FILNAMN: En självklar ledare!.pdf

ISBN: 9789175811178

FÖRFATTARE: Madeleine Åsbrink

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Hakelius: En svag ledning föder alternativa ledare - Fokus

Här kommer andra sätt att leda att behövas och det är här den demokratiska ledarstilen verkligen börjar visa framfötterna. Som en intressant avslutning kan nämnas att Karttunen och Öster (2007) i sin studie fann att en auktoritär ledarstil var mer uppskattad än en så kallad låt-gå ledare.

Det är inte alltid normerna som är problemet | Göteborgs ...

Ledare Sällan är kyrkan så samhällsviktig som när katastroferna drabbar oss. Men pandemin prövar även kyrkans beredskap. ... Myndigheten för samhällsskydd och beredskap ser trossamfunden som en självklar det av svensk krishantering. På goda grunder. Men nu prövas beredskapen.

RELATERADE BÖCKER