Tacokokboken (PDF)

Tacokokboken (PDF) är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Nicotext Förlag. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Tacokokboken (PDF) online.

Rsfoodservice.se Tacokokboken (PDF) Image

Ebok, PDF-format ISBN 9789188983671Det här är en tacokokbok för familj och vänner som är fylld med både nya och klassiska tacorecept. Tacos är ju en maträtt som kan varieras i oändlighet! I Mexiko är det just familjen och vännerna som maten kretsaar kring. Tänk dig stora bord i trädgårdens skugga, fyllda med färgsprakande tacoläckerheter. Familj och vänner samlas, det spelas glad musik, man skrattar och har kul, kanske har man till och med en pinata.Alla samlas kring tacon för att att ha en trevlig kväll. Som tur är behöver man inte åka ända till Mexiko för att ha det lika trevligt. Det finns alltid tillfällen att fira och det finns alltid tillfällen att äta taco. Med dessa läckra recept och tips på allt från pinatas till sombreros kan du, din familj och dina vänner ha en alldeles egen mexikansk fiesta. Ay Caramba!

INFORMATION

DIMENSIONERA: 3,80 MB

FILNAMN: Tacokokboken (PDF).pdf

ISBN: 9789188983671

FÖRFATTARE: Nicotext Förlag

LADDA NER
LÄSA ONLINE

LIBRIS - Takboken.

Se alla våra hästtäcken här. Så här väljer du täcke och storlek. Täcken hästen har på sig under en längre tid måste passa i både modell och storlek, Hööks har mycket att välja på.

E-böcker / Humor

Jag älskar texmex-mat i alla olika varianter, så den här boken passade mig bra. I Tacokokboken finns mängder av olika varianter på tacos, burritos, tortillas, tja allt. Med köttfärs, kyckling, biff, bönor osv...Så här mitt i sommaren är tacos inget jag längtar efter, men när det blir höst och regniga kvällar så är det gott.

RELATERADE BÖCKER