Kungliga biblioteket i ord och bild

Vill du läsa Kungliga biblioteket i ord och bild pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Ingrid Svensson. Att läsa Kungliga biblioteket i ord och bild online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Kungliga biblioteket i ord och bild Image

Kungliga biblioteket i ord och bild är historien om det kungliga biblioteket som blev Sveriges nationalbibliotek. Boken tar avstamp i 1500-talet. Då kunde man inte tala om Kungliga biblioteket men väl om ett kungligt bibliotek. Vi följer KB:s uppdrag, organisation och samlingsuppbyggnad fram till våra dagar och gör nedslag i ett urval områden. Vad innebär pliktlagstiftningen? Hur många hyllmil böcker och tidskrifter är uppställda i magasinen? Vad är det för skillnad mellan bokobjekt och konstnärsböcker? Vilka är vår tids nya medier? Vad är Suecana? Hur ser digitaliseringsprocessen ut? Har de uppmärksammade bokstölderna ändrat KB:s säkerhetsarbete? Om detta och mycket mer berättas i Kungliga biblioteket i ord och bild. Boken är rikt illustrerad.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,53 MB

FILNAMN: Kungliga biblioteket i ord och bild.pdf

ISBN: 9789170003578

FÖRFATTARE: Ingrid Svensson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Arjeplogs bibliotek - Sverigelokalt.se

Hitta information om Kungliga biblioteket. Adress: Humlegårdsgatan 26, Postnummer: 114 46. Telefon: 010-709 30 ..

Kungliga biblioteket - Humlegårdsgatan 26, Stockholm ...

I boken Kungliga biblioteket i ord och bild (2018) skildras det kungliga biblioteket som blev Sveriges nationalbibliotek.. Onsdagen den 10 april kl. 17.30 kan man lyssna till bokens redaktör och huvudförfattare Ingrid Svensson i serien Berättelser från KB, då hon med avstamp i 1500-talet och Vasaättens boksamlingar berättar om bibliotekets uppdrag, organisation och samlingsuppbyggnad ...

RELATERADE BÖCKER