Mördarens bok

Mördarens bok-boken skrevs 2020-03-09 av författaren Maria Lang. Du kan läsa Mördarens bok-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Maria Lang.

Rsfoodservice.se Mördarens bok Image

Årets deckare, Torben Hults Mysteriet med den obefintliga boken, ges ut av förlaget nere på Riddarholmen och orsakar direkt skvaller och smygande skandalrykten i korridorerna. Den utspelar sig på ett bokförlag med karaktärer som påminner starkt om hans kollegor. Skandalen är total när man finner ett oväntat lik på en oväntad plats i den gamla byggnaden. Vilket samband har det blodiga mordet med boken? Vem av de i skandalen inblandade personerna är mördaren? Och hur har hen bokstavligen kunnat gå upp i rök? Det är många problem för Christer Wijk att lösa, och det blir inte bättre av att han under hela mordutredningen är ordentligt förkyld. Maria Lang ger i Mördarens bok en exklusiv historisk inblick i ett välkänt förlagshus på Riddarholmen. Hon var under ett par decennier Sveriges odiskutabla deckardrottning och har kallats Sveriges Agatha Christie.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 10,76 MB

FILNAMN: Mördarens bok.pdf

ISBN: 9789113104751

FÖRFATTARE: Maria Lang

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Dagmar Lange - Wikipedia

Kulturnyheternas litteraturkritiker har läst Ida Lindes bok Mördarens mamma. Ida Lindes suggestiva roman Mördarens mamma har en klarögd naiv titel, ungefär som om ett barn skulle namnge sin ...

Mördarens apa - Jakob Wegelius - Bok | Akademibokhandeln

Mördarens bok (Häftad) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 4 butiker Betala inte för mycket - SPARA på ditt inköp nu!

RELATERADE BÖCKER