Mördarens bok

Mördarens bok är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Maria Lang. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Mördarens bok online.

Rsfoodservice.se Mördarens bok Image

Årets deckare, Torben Hults Mysteriet med den obefintliga boken, ges ut av förlaget nere på Riddarholmen och orsakar direkt skvaller och smygande skandalrykten i korridorerna. Den utspelar sig på ett bokförlag med karaktärer som påminner starkt om hans kollegor. Skandalen är total när man finner ett oväntat lik på en oväntad plats i den gamla byggnaden. Vilket samband har det blodiga mordet med boken? Vem av de i skandalen inblandade personerna är mördaren? Och hur har hen bokstavligen kunnat gå upp i rök? Det är många problem för Christer Wijk att lösa, och det blir inte bättre av att han under hela mordutredningen är ordentligt förkyld. Maria Lang ger i Mördarens bok en exklusiv historisk inblick i ett välkänt förlagshus på Riddarholmen. Hon var under ett par decennier Sveriges odiskutabla deckardrottning och har kallats Sveriges Agatha Christie.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 7,80 MB

FILNAMN: Mördarens bok.pdf

ISBN: 9789113104751

FÖRFATTARE: Maria Lang

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Mordet på Olof Palme: "Mördaren sköt först mot Lisbet"

Köp boken Mördarens mamma hos oss! Vissa av webbplatsens funktioner begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge). Byt surfläge för att kunna lägga artiklar i varukorgen. Jag förstår. Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Om du ...

Mördarens apa - Jakob Wegelius - Kartonnage (9789163877384 ...

Mördarens apa Jakob Wegelius Köp boken Lyssna på boken Beställ recensionsexemplar. E-bok mejlas ut som en länk från Elib på bokens utgivningsdatum. Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum och PDF-korrektur mejlas ut när det finns tillgängligt.

RELATERADE BÖCKER