Mördarens bok

Vill du läsa Mördarens bok pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Maria Lang. Att läsa Mördarens bok online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Mördarens bok Image

Årets deckare, Torben Hults Mysteriet med den obefintliga boken, ges ut av förlaget nere på Riddarholmen och orsakar direkt skvaller och smygande skandalrykten i korridorerna. Den utspelar sig på ett bokförlag med karaktärer som påminner starkt om hans kollegor. Skandalen är total när man finner ett oväntat lik på en oväntad plats i den gamla byggnaden. Vilket samband har det blodiga mordet med boken? Vem av de i skandalen inblandade personerna är mördaren? Och hur har hen bokstavligen kunnat gå upp i rök? Det är många problem för Christer Wijk att lösa, och det blir inte bättre av att han under hela mordutredningen är ordentligt förkyld. Maria Lang ger i Mördarens bok en exklusiv historisk inblick i ett välkänt förlagshus på Riddarholmen. Hon var under ett par decennier Sveriges odiskutabla deckardrottning och har kallats Sveriges Agatha Christie.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,91 MB

FILNAMN: Mördarens bok.pdf

ISBN: 9789113104751

FÖRFATTARE: Maria Lang

LADDA NER
LÄSA ONLINE

mördarens apa | Adlibris

Boken verkar inte ha något speciellt budskap utan skall mest vara spännande att läsa. Jag tycker att det var kusligt att mördaren kunde få alla att lita på honom. Det jag minns bäst är upplösningen i boken därför att upplösningen var så oväntad. Jag tycker att boken är väldigt bra, den är lättläst och spännande.

Dagmar Lange - Wikipedia

Mördarens apa del 3 av 10: Elisa Gomes grav. 15 min-ons 27 jun 2018 kl 20.35. Chiefen anklagas för mordet på Alphonse Morro. Sally Jones sörjer sin vän och Ana Molina och Fidardo försöker ...

RELATERADE BÖCKER