ASMR när det är som bäst

ASMR när det är som bäst är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Josefin Asmr. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken ASMR när det är som bäst online.

Rsfoodservice.se ASMR när det är som bäst Image

Har du svårt att sova och vill prova något nytt? Vill du känna dig lugn utan krav att öva på det? Känner du igen den kittlande känslan i huvudet när du hör vissa ljud? Då kan Det nya lugnet vara något för dig.Med över 13 miljoner videor på Youtube, har ASMR (Autonomous sensory meridian response) blivit ett världsfenomen. Ta på dig hörlurarna och stäng ute oron och ångesten. En samling av vad man kan kalla för ASMRs "greatest hits".Forskning från University of Sheffield visar positiva psykiska och fysiska effekter i likhet med mindfulnessövningar. Hitta ditt lugn.Josefin ASMR är en av Sveriges största ASMRtister på Youtube, med över 18 000 prenumeranter. Hon själv vände sig till ASMR efter en period av psykisk ohälsa. Efter att hon hämtat sig bestämde hon sig för att satsa på att skapa ASMR-videor på svenska. Hon har gästat på P1 med Love Lyssarides och även varit med i Musikhjälpen. Hon betraktas som en ASMR-pionjär i Sverige.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 4,38 MB

FILNAMN: ASMR när det är som bäst.pdf

ISBN: 9789178352777

FÖRFATTARE: Josefin Asmr

LADDA NER
LÄSA ONLINE

ASMR när det är som bäst - Biblioteken i Mölndal

Webbplatsen använder sig av kakor (cookies) för olika funktioner och för att ge en bra användarupplevelse. Jag förstår Denna webb kräver javascript för att fungera korrekt.

Det magiska skägget. Stop Motion när det är som bäst ...

Det är heller inte svårt att föreställa sig att ASMR-kulturen skulle kunna bidra med en hel del till områdena arkitektur och design i rent konkreta frågor, som till exempel när det gäller akustik, materialval i ytor som ska vidröras eller detaljer som motståndet när man trycker ner ett handtag.

RELATERADE BÖCKER