ASMR när det är som bäst

ASMR när det är som bäst är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Josefin Asmr. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken ASMR när det är som bäst online.

Rsfoodservice.se ASMR när det är som bäst Image

Har du svårt att sova och vill prova något nytt? Vill du känna dig lugn utan krav att öva på det? Känner du igen den kittlande känslan i huvudet när du hör vissa ljud? Då kan Det nya lugnet vara något för dig.Med över 13 miljoner videor på Youtube, har ASMR (Autonomous sensory meridian response) blivit ett världsfenomen. Ta på dig hörlurarna och stäng ute oron och ångesten. En samling av vad man kan kalla för ASMRs "greatest hits".Forskning från University of Sheffield visar positiva psykiska och fysiska effekter i likhet med mindfulnessövningar. Hitta ditt lugn.Josefin ASMR är en av Sveriges största ASMRtister på Youtube, med över 18 000 prenumeranter. Hon själv vände sig till ASMR efter en period av psykisk ohälsa. Efter att hon hämtat sig bestämde hon sig för att satsa på att skapa ASMR-videor på svenska. Hon har gästat på P1 med Love Lyssarides och även varit med i Musikhjälpen. Hon betraktas som en ASMR-pionjär i Sverige.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 3,63 MB

FILNAMN: ASMR när det är som bäst.pdf

ISBN: 9789178352777

FÖRFATTARE: Josefin Asmr

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Sundbusserne - När det är som bäst ️

Sverige klarar sig bättre när det gäller pensionärers ekonomi, men av Nordens länder hamnar Norge och Island på en bättre placering. Totalt sett så hamnar Schweiz på en första plats, som alltså är det land som är bäst att bli gammal i år 2015. Norge kommer på en andra plats följt av Sverige.

ASMR när det är som bäst - Ljudbok - Josefin ASMR - Storytel

Vårt underbara sexliv fortsätter, och vi delar det gärna med alla er sköna människor där ute. Vi vill bli hittade när någon söker på amatör, MILF, parsex, sexig fru etc eftersom det är det vi är. Vi har provat mycket och nu vill vi göra det igen, fast ännu bättre.

RELATERADE BÖCKER