Den döende detektiven

Vill du läsa Den döende detektiven pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Leif G W Persson. Att läsa Den döende detektiven online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Den döende detektiven Image

Lars Martin Johansson, i sin krafts dagar chef för Rikskriminalen, legendarisk mordutredare och bland sina kolleger känd som mannen som kunde se runt hörn. Numera är han pensionär och lever ett annat liv än då. Fast se runt hörn kan han fortfarande. Stockholm i början på juli, Johansson har åkt in från landet för att uträtta ärenden. På vägen åter faller han för frestelsen att göra en avstickare till Sveriges bästa korvkiosk på Karlbergsvägen. För vem orkar köra bil till landet på fastande mage? När han tre dygn senare kvicknar till liv ligger han på intensiven på Karolinska sjukhuset drabbad av en blodpropp i hjärnan sekunden innan han skulle hugga tänderna i sin grillade Zigeunerwurst med surkål och fransk senap. En annan Johansson och att se runt några hörn är inte längre att tänka på. Samtidigt som hans gamla liv plötsligt försöker gripa tag i honom på nytt. Hans egen läkare berättar en hemsk historia om ett tjugofem år gammalt ouppklarat mord på en nioårig flicka. Prima virke för den som kan se runt hörn men knappast något för Johansson i det skick som han numera befinner sig i.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 4,77 MB

FILNAMN: Den döende detektiven.pdf

ISBN: 9789100126032

FÖRFATTARE: Leif G W Persson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Den döende detektiven (2018) | Filmtopp

Den döende detektiven är en kriminalroman från 2010 av Leif G.W. Persson.. Romanen är den sista boken om Perssons hjälte som gjorde debut redan i den första boken Grisfesten, Lars Martin Johansson, som tidigare varit chef för Rikskriminalen men när bokens handling utspelar sig är pensionär.

Den døende detektiv (1:3) - SVT1 | Nabolandskanalerne

Titta på Den döende detektiven - Avsnitt 2 i Yle Arenan. Arenan är Finlands största tjänst för webb-tv och -radio. Yle Arenan erbjuder radio- och tv-program, direktsändningar och programuppgifter.

RELATERADE BÖCKER