En sommar på luffen : vägen till Söderberga

En sommar på luffen : vägen till Söderberga är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Eli Åhman Owetz. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken En sommar på luffen : vägen till Söderberga online.

Rsfoodservice.se En sommar på luffen : vägen till Söderberga Image

En vild idé ... När trettioårskrisande Anna-Lisa Johansson ramlar över romanen "Vägen till Klockrike" på en loppis tar hennes liv en ny vändning. Hon fascineras av berättelsen om luffaren Bolle och bestämmer sig för att själv gå på luffen i sommar-Sverige. Skaffa sig mat och husrum genom att måla staket och klippa gräs. Tjäna pengar på det hon är allra bäst på, att fynda dyrgripar på loppis och sälja vidare. Fundera över vad hon vill göra med resten av sitt liv. Och kanske finns där ute någonstans en kille för henne? En omöjlig man ... Men den flirtiga raggaren som ger Anna-Lisa lift i sin risiga Cheva är verkligen så långt från drömkillen man kan tänka sig. Hur kan någon vara så irriterande? En sommar som förändrar allt ... När luffen går mot sitt slut har Anna-Lisa vandrat många mil genom Roslagen, Norduppland, Bergslagen och Östergötland. Hon har mött både snälla människor och farliga, jobbat sig fram och sovit under stjärnorna. Och tagit ett beslut som förändrar hela hennes liv.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,73 MB

FILNAMN: En sommar på luffen : vägen till Söderberga.pdf

ISBN: 9789175791784

FÖRFATTARE: Eli Åhman Owetz

LADDA NER
LÄSA ONLINE

En sommar på luffen - Säters bibliotek

När trettioårskrisande Anna-Lisa Johansson ramlar över romanen Vägen till Klockrike på en loppis tar hennes liv en ny vändning. Hon fascineras av berättelsen om luffaren Bolle och bestämmer sig för att själv gå på luffen i sommar-Sverige och fundera över vad hon vill göra med resten av sitt liv.

En sommar på luffen : vägen till Söderberga bok Eli Åhman ...

Att dömas till döden : tortyr, kroppsstraff och avrättningar genom historien pdf download (Jonny Ambrius) Att fånga nätet: kvalitativa metoder för Internetforskning bok - Malin Sveningsson .pdf. Att skapa upplevelser : - från OK till WOW bok Lena Mossberg pdf.

RELATERADE BÖCKER