Läs den här om du vill ta bra porträtt

Läs den här om du vill ta bra porträtt-boken skrevs 2016-06-30 av författaren Henry Carroll. Du kan läsa Läs den här om du vill ta bra porträtt-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Henry Carroll.

Rsfoodservice.se Läs den här om du vill ta bra porträtt Image

Inga klicheér. Inga falska leenden. Inget påklistrat. Den här boken beskriver rakt på sak hur du tar bra bilder av människor. Det är även en efterlängtad uppföljare till Henry Carrolls första bok, Läs den här om du vill ta bra bilder, som blev en bästsäljare världen över.Boken är idealisk som en första instruktionsmanual till nybörjaren, oavsett vilken kamera du använder. Carroll tar dig genom alla de viktigaste teknikerna av hur man bäst fotograferar personer, oavsett om det är på gatan eller i en studio. Ett stort urval bilder tagna av världsledande fotografer används som studiematerial och inspiration till läsaren.50 mästerfotografers tekniker beskrivs i boken, bland annat: * Richard Avedon * William Klein * Cindy Cherman * Garry Winogrand * Richard Renaldi * William Eggelston * Sebastiao SalgadoHenry Carroll har examen från Royal College of Art i London och är en etablerad författare, fotograf och föreläsare. Carroll är grundare till Frui en ny fotoutbildning i London som tar emot elever från hela världen.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 3,88 MB

FILNAMN: Läs den här om du vill ta bra porträtt.pdf

ISBN: 9789163612442

FÖRFATTARE: Henry Carroll

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Borgerlig vigsel? Här kommer åtta tips! - Fotograf Sanna ...

Inga klicheér. Inga falska leenden. Inget påklistrat. Den här boken beskriver rakt på sak hur du tar bra bilder av människor. Det är även en efterlängtad uppföljare till Henry Carrolls första bok, Läs den här om du vill ta bra bilder, som blev en bästsäljare världen över.

Fotoskola: Del 3 - ISO-talet - Fotosidan

När du fotograferar porträtt är det bäst att ställa in öppen bländare (runt f/2,8-f/5,6) för att fånga ett kort skärpedjup, så att bakgrunden bakom motivet blir snyggt suddigt, vilket gör att porträttet framträder bättre. Ta bilder i prioriteringsläge för bländaren för att styra skärpedjupet.

RELATERADE BÖCKER