Tiden är inte än

Tiden är inte än är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Elin Boardy. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Tiden är inte än online.

Rsfoodservice.se Tiden är inte än Image

Sverige, cirka 1350. Europa ligger i ruiner, digerdöden härjar och har på bara några år utplånat en tredjedel av befolkningen. En kvinna lämnar allt bakom sig och flyr ut ur landet, för att möta sitt öde. Detta är början på en vandring som blir mycket lång, då den kanske inte har något annat mål än bort. En flykt som tar henne genom ett både rättslöst och ödelagt landskap, till platser där folk alltjämt lever, och försöker överleva. Till pestläkarna, gycklarna, hororna, änkorna, de föräldralösa. Hon får möta såväl vänlighet som illvilja. I sin nya historiska roman Tiden är inte än bygger Elin Boardy spänningen kring den ensamma okända vandrarens utsatthet. Språket är både vackert och distinkt och Boardy låter färden gå till såväl det heliga som det jordiska, det rena och det skitiga. Genom ett medeltida Europa - Kraków, Prag, Dresden, Köln, Amsterdam - utvecklar sig en av alla möjliga berättelser om vår världsdel. I en tid då många människor tvingas på flykt blir denna medeltida berättelse märkligt aktuell. Boardy fortsätter att i varje ny bok byta både tid och geografi, men ändå ständigt djupborra kring ett antal av mänsklighetens eviga teman - frihet kontra utsatthet och våld, kvinnovarande, kropp, identitet, individ, familj.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 5,70 MB

FILNAMN: Tiden är inte än.pdf

ISBN: 9789175037882

FÖRFATTARE: Elin Boardy

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Synonymer till än så länge - Synonymer.se

Elin Boardy har skrivit boken Tiden är inte än. En bok om en kvinna som ibland kallar sig Sigrid men oftare Jon, Olof eller Amund när hon klär sig som man. Vad Sigrids riktiga namn är eller var hennes vandring ska ta henne vill hon inte avslöja varken för de hon träffar längs färden eller oss läsare.

Tiden är inte än - Elin Boardy - pocket (9789175037882 ...

Det är fel tid att sitta på läktaren och tycka saker, menar Lottie Knutson. Myndigheterna har ett bredare samhällsansvar än några enstaka experter och under tiden behöver vi lita på de beslut som fattas. - Det är klart att man kan isolera varenda individ i låsta rum, det är naturligtvis mest effektivt mot smitta. Men samhället måste fortsätta fungera. Vi får inte drabbas av ...

RELATERADE BÖCKER