Bra publicitet! : att förstå och hantera medierna

Bra publicitet! : att förstå och hantera medierna-boken skrevs 2004-05-01 av författaren Göran Lind,Erik Lundbom,Gunilla Ström. Du kan läsa Bra publicitet! : att förstå och hantera medierna-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Göran Lind,Erik Lundbom,Gunilla Ström.

Rsfoodservice.se Bra publicitet! : att förstå och hantera medierna Image

Boken behandlar företags direkta kontakt med medierna och det som denna kontakt resulterar i, dvs. den bild av företaget som ges. Exempel på bra resp. dålig hantering av medierna ges.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 7,87 MB

FILNAMN: Bra publicitet! : att förstå och hantera medierna.pdf

ISBN: 9789189617834

FÖRFATTARE: Göran Lind,Erik Lundbom,Gunilla Ström

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Bra att känna till om du är orolig för coronaviruset ...

De hävdar också att man bör förvarna föräldrarna om att deras barn hänger på nätet och att det kanske inte alltid är den bästa platsen för barn att vistas på. Föräldrarna måste även lära barnen att använda internet på ett sunt sätt och kunna förstå och hantera problem som kommer med sociala medier.

Lind göran - bra publicitet! - att förstå och hantera ...

Hundratusentals liv kan räddas med hjälp av välutbildade barnmorskor. Men i år firas den internationella barnmorskedagen den 5 maj i skuggan av covid-19-pandemin som riskerar att kraftigt öka dödligheten bland gravida kvinnor och nyfödda barn.

RELATERADE BÖCKER