Stryk inte mina trosor!

Stryk inte mina trosor! är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Birgit Holmgren. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Stryk inte mina trosor! online.

Rsfoodservice.se Stryk inte mina trosor! Image

I "Stryk inte mina trosor!" berättar Birgit Holmgren om sitt liv och om svårigheterna att hitta en egen identitet. Hur gärna hon i sin barndom ville vara pojke, slippa fina examensklänningar och rosett i håret, slippa kläs ut. Hon skriver också om tystnaden, den förödande tystnaden i sin familj. Läsaren får följa Birgit långt upp i vuxen ålder, då hon till sist accepterar den hon är och finner sin plats i livet. Boken utges i samarbete med föreningen Liv i Sverige. "Jag berättade för mamma om fröken och förstod att det var många föräldrar som hade klagat på den märkliga kvinnan, som for omkring på en silverfärgad herrcykel och var klädd som en karl. Men jag - jag var nöjd. Min fröken hade blivit min idol, som jag så gärna ville efterlikna. När jag blir stor ska jag bli som hon. Cykla på en silverfärgad herrcykel och aldrig, aldrig någonsin ha kjol eller klänning. Och absolut inte silkesstrumpor. Så tänkte jag ofta när jag satt i min bänk och slängde beundrande blickar mot min vackra, manhaftiga fröken."

INFORMATION

DIMENSIONERA: 1,82 MB

FILNAMN: Stryk inte mina trosor!.pdf

ISBN: 9789187949715

FÖRFATTARE: Birgit Holmgren

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Stryk inte mina trosor! | Stockholms Stadsbibliotek

Verifierade och godkända annonsörer Här kan du tjäna pengar på att sälja dina använda trosor, underkläder och andra fetishprylar! Du kan vara 100% anonym och du har möjlighet att ändra din annonstext och byta ut dina bilder när du vill, helt gratis!

Stryk inte mina trosor! - Birgit Holmgren - Bok ...

En gång fick jag stryk ihop med en vännina när jag var 16 eller 17 år. Vi hade tjuvrökt och min vänninas . pappa kom på oss. Han ringde mina föräldrar och fick deras tillåtelse att risa mig. Den gången fick jag ha . mina trosor på mig (djupt uppdragna i stjärten för att lämna så mycket hud som möjligt bar) för hennes pappa

RELATERADE BÖCKER