I ödets makt

I ödets makt-boken skrevs 2014-02-26 av författaren Penny Jordan. Du kan läsa I ödets makt-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Penny Jordan.

Rsfoodservice.se I ödets makt Image

I ödets makt Den rike och mäktige snyggingen Saul Parenti kan få vilken kvinna han vill... och det finns många han vill ha! Men han har lovat sig själv att aldrig bli kär, och aldrig låta sig snärjas i äktenskapets band.Giselle Freeman går under namnet "isdrottningen" och gör allt för att männen inte ska lägga märke till henne. Livet blir så mycket enklare utan dem!Men när Saul och Giselle möts slår det gnistor - gnistor av ilska! Ändå har de svårt att glömma varandra. Är det kanske ödet som vill säga dem något...?

INFORMATION

DIMENSIONERA: 6,77 MB

FILNAMN: I ödets makt.pdf

ISBN: 9789150704877

FÖRFATTARE: Penny Jordan

LADDA NER
LÄSA ONLINE

I ödets makt /Kärlekens plikt /Hans hemlighet - Penny ...

Pris: 39 kr. E-bok, 2014. Laddas ned direkt. Köp I ödets makt av Penny Jordan på Bokus.com.

Ödets makt - DVD - Discshop.se

Not: Ordklasser och siffror hänvisar till synonymordboken överst. Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner. subst. Men det var på eftermiddagen ännu oklart om förslaget skulle behandlas i parlamentet och osäkerheten kring förslagets framtida öde förbättrade inte stämningen på marknaderna. ...

RELATERADE BÖCKER