Min mamma, mormor och jag lagar Hållbar Husman

Min mamma, mormor och jag lagar Hållbar Husman-boken skrevs 2019-08-30 av författaren Carina Färm. Du kan läsa Min mamma, mormor och jag lagar Hållbar Husman-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Carina Färm.

Rsfoodservice.se Min mamma, mormor och jag lagar Hållbar Husman Image

Vill du laga vegetarisk eller vegansk husmanskost men inte vet hur du ska komma igång? Eller vill du laga dina gamla favoriter och samtidigt kunna bjuda dina nära och kära som inte äter kött, fisk eller annat som du är van att göra? Då är det här boken för dig. Boken innehåller översättningar av flera generationers klassiska husmans recept lagade på ett hållbart sätt. Alla recept är vegetariska, de flesta även veganska. Allt från vintervärmande soppor och mustiga grytor till sommarsöta pajer och mormors kakor. Till detta får du fakta som bland annat förklarar köttets miljöpåverkan och antibiotikaanvändning vid köttproduktion, samt lite tips på hur du kan bidra till en hållbar utveckling. En bra start är att minska köttmängden i matlagningen och använda mer växtbaserade råvaror. Med den här boken kommer du igång. Lycka till!Carina Färm är teknisk doktor inom miljöteknik och har studerat och arbetat med miljörelaterade frågor i 35 år. Hon har varit lärare och forskare i den akademiska världen i många år. De senaste 15 åren har hon jobbat som chef och ledare med ansvar för vatten- och avfallsfrågor och är idag VD i en kommunal organisation. Förutom att brinna för miljö och hållbarhet, gillar hon matlagning och har gjort en bok som knyter ihop dessa intressen. Bokens recept är klassisk husmanskost från Carinas familj över fyra generationer, översatta till vegetariska och veganska rätter.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 5,74 MB

FILNAMN: Min mamma, mormor och jag lagar Hållbar Husman.pdf

ISBN: 9789198219951

FÖRFATTARE: Carina Färm

LADDA NER
LÄSA ONLINE

BildN - Julkaisut | Facebook

2019, Inbunden. Köp boken Min mamma, mormor och jag lagar Hållbar Husman hos oss!

Cirkulera

Trött, huvudvärk, feber och ingen ork. Tyvärr kunde jag alltså inte gå loss bland grytor och kastruller i köket på landet och frigöra mitt uppdämda behov av att laga egen mat nu när vi är kökslösa i sta'n. Men i stället bjuder jag på mammas skinkstek som är bland det bästa jag vet. Husman som verkligen är värd namnet!

RELATERADE BÖCKER