Smugglaren

Smugglaren är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Jan-Erik Fjell. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Smugglaren online.

Rsfoodservice.se Smugglaren Image

Det är snart jul och den småkriminella Bernandas kör in i Norge med en förseglad last. Men kontakten som ska ta emot lasten dyker aldrig upp. När Bernandas förstår vad det är han smugglat över gränsen grips han av panik och inser att han måste återvända till Litauen så snart han kan. I en villa i Sarpsborg hittas läraren Viggo Holm brutalt knivmördad och kriminalkommissarie Anton Brekke kallas in. Till en början har han svårt att hitta motiv till mordet, men det uppdagas snart att läraren inte var så oskyldig som han verkade. Samtidigt som Brekke och kollegan Magnus Torp börjar se samband mellan mordet och östeuropeiska maffian kämpar en desperat Bernandas för att ta sig ur den fälla han fastnat i. * Smugglaren är andra boken om den självsäkra och oförskämda kriminalkommissarien Anton Brekke. * Jan-Erik Fjell är författaren som tagit över tronen som Norges - och kanske Nordens - deckarkung. Hans första kriminalroman, Angivaren, blev en enorm succé och hyllades av såväl kritiker som läsare och belönades med norska Bokhandlerprisen.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 3,77 MB

FILNAMN: Smugglaren.pdf

ISBN: 9789150722048

FÖRFATTARE: Jan-Erik Fjell

LADDA NER
LÄSA ONLINE

smugglare - Wiktionary

Hitta information om Restaurang Smugglaren. Adress: Smugglaregränd 1, Postnummer: 593 30. Telefon: 0490-213 ..

Mat & Dryck - Vastervik.com

BRF Smugglaren är en äkta bostadsrättsförening med 35 lägenheter i Göteborg. Föreningen bildades år 2000 och har fått betyget A för år 2018 Månadsavgift. Årsavgift per m² (2018) Storlek på lägenhet 50 (m²) 0 150. 2625 kr per månad Månadsavgiften kan öka när räntan går upp.

RELATERADE BÖCKER