Smugglaren

Vill du läsa Smugglaren pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Jan-Erik Fjell. Att läsa Smugglaren online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Smugglaren Image

Det är snart jul och den småkriminella Bernandas kör in i Norge med en förseglad last. Men kontakten som ska ta emot lasten dyker aldrig upp. När Bernandas förstår vad det är han smugglat över gränsen grips han av panik och inser att han måste återvända till Litauen så snart han kan. I en villa i Sarpsborg hittas läraren Viggo Holm brutalt knivmördad och kriminalkommissarie Anton Brekke kallas in. Till en början har han svårt att hitta motiv till mordet, men det uppdagas snart att läraren inte var så oskyldig som han verkade. Samtidigt som Brekke och kollegan Magnus Torp börjar se samband mellan mordet och östeuropeiska maffian kämpar en desperat Bernandas för att ta sig ur den fälla han fastnat i. * Smugglaren är andra boken om den självsäkra och oförskämda kriminalkommissarien Anton Brekke. * Jan-Erik Fjell är författaren som tagit över tronen som Norges - och kanske Nordens - deckarkung. Hans första kriminalroman, Angivaren, blev en enorm succé och hyllades av såväl kritiker som läsare och belönades med norska Bokhandlerprisen.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,64 MB

FILNAMN: Smugglaren.pdf

ISBN: 9789150722048

FÖRFATTARE: Jan-Erik Fjell

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Restaurang Smugglaren - Smugglaregränd 1, Västervik | hitta.se

Restaurants near Restaurang Smugglaren, Vastervik on Tripadvisor: Find traveler reviews and candid photos of dining near Restaurang Smugglaren in Vastervik, Sweden.

Smugglaren restaurant, Västervik - Restaurant menu and reviews

Smugglaren av Tony Johansson. Pocket Svenska, 2020-01-15. 59. Köp. Spara som favorit Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar. Fri frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner. ...

RELATERADE BÖCKER