Reformmanifest för visionärer

Reformmanifest för visionärer är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Stefan Fölster. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Reformmanifest för visionärer online.

Rsfoodservice.se Reformmanifest för visionärer Image

Sverige står närmast handlingsförlamat inför en rad stora samhällsutmaningar. Skolan, bostäderna och inte minst den dramatiska omvälvning som svensk arbetsmarknad står inför, där alltfler jobb kan ersättas av dator- och robotsystem, är några av de utmaningar som borde kräva omedelbara reformer. Sedan 2010 har emellertid lite hänt. Istället ägnar sig de stora partierna åt det som beskrivits som ?trianguleringens tragedi? - en mittcentrering med kortsiktig väljarmaximering istället för framtidsinriktade reformer. Det är en farlig väg som kan leda till stagnation. Det går att gjuta nytt liv i reformagendan. Stefan Fölster, chef för Reforminstitutet, sätter i denna skrift sitt finger på några av Sveriges mest brännande politiska problemområden och föreslår spännande innovativa lösningar.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 4,28 MB

FILNAMN: Reformmanifest för visionärer.pdf

ISBN: 9789198060072

FÖRFATTARE: Stefan Fölster

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Min kompetens | Vision

Buy Reformmanifest för visionärer by Fölster, Stefan (ISBN: 9789198060072) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders.

Reformmanifest för visionärer - Suomalainen.com

Reformmanifest för visionärer - Häftad. Finns i lager, 190 kr. Information från förlaget . Reformmanifest för visionärer Av Stefan Fölster. ... en mittcentrering med kortsiktig väljarmaximering istället för framtidsinriktade reformer. Det är en farlig väg som kan leda till stagnation.

RELATERADE BÖCKER