Silverfloden

Silverfloden-boken skrevs 2019-09-20 av författaren Mats Erasmie. Du kan läsa Silverfloden-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Mats Erasmie.

Rsfoodservice.se Silverfloden Image

Året är 1898. Den unge Gustaf Berzelii drivs av äventyrslust och en önskan att göra sig fri från den förtryckande fadern. Under studentlivet i Uppsala lyckas han och en kamrat lura till sig tillräckligt mycket pengar för att resa till Monte Carlo och pröva lyckan där. Men speläventyret slutar i katastrof. Ovillig att återvända till Sverige och därmed riskera att ställas till svars för sina handlingar tar Gustaf rådet att emigrera till det rika Argentina landet där allt sägs vara möjligt. Där väntar det stora äventyret.Silverfloden är en berättelse om en ung mans frigörelse från det för utna och skapandet av den egna framtiden i ett nytt land. Det är en ktiv roman, men det som händer har hänt eller skulle kunna hända och händer även idag. Boken är den fristående andra delen i Dödskaravantrilogin vars underliggande teman är immigration, välstånd och integration. Mats Erasmie är civilekonom som utöver skrivandet driver startup-bolag och arbetar som utbildare och vd-stöd för ett antal medelstora bolag. Han har tidigare gett ut ett tiotal fack- och läroböcker inom försäljning och marknadsföring. Dödskaravanen var hans debut som romanförfattare och Silverfloden den andra delen i trilogin med underliggande teman som immigration, välstånd och integration.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 4,26 MB

FILNAMN: Silverfloden.pdf

ISBN: 9789176977781

FÖRFATTARE: Mats Erasmie

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Silverfloden - Mats Erasmie - Häftad (9789175576480) | Bokus

Pris: 287 kr. Häftad, 2019. Skickas inom 7-10 vardagar. Köp Silverfloden av Mats Erasmie på Bokus.com.

Silverfloden - Mats Erasmie - E-bok - Ljudbok - BookBeat

Silverfloden Daugava rinner även genom Lettland; från Daugavpils längst i öst och ut genom sandstrandsfamnen väst om Riga hamn. Här finns ett 50 hektar stort område för fästningen- stor som en stad och ännu delvis bebodd. Byggd i rysk imperiestil efter Napoleons härjningar 1812, ...

RELATERADE BÖCKER