En världsbetraktelse

En världsbetraktelse är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren K V Hardy Andren. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken En världsbetraktelse online.

Rsfoodservice.se En världsbetraktelse Image

En världsbetraktelse ser frihetsimperiet. Världen erfar Militärimperiet! Alltsedan 1949 har USA utfört kupper, krig och genom ekonomi, politik lockat, drivit stater i Europa till Nato. Kan dessa länder, samlade i FN, då och där tillåta krig? USA har brutit mot folkrättslagarna och FN-stadgan! Ska Sverige då följa USA, samöva med, delta i Nato? Kan Sverige välja sida nu, den lagliga, den brottsliga? Sverige är bundet till Folkrättslagarna: "jus cogens"! Sverige är bundet till FN-stadgan: San Francisco 1945! Sverige kan ej följa USA: politiskt omöjligt med Nato! Krig är en ekonomisk verksamhet som alla kan tvingas in i. Men i ekonomi kan man väl hushålla, spara bort krig? Aj aj, då knakar Imperiet i fogarna, målet nås inte! Europa betalar nu för lite, uppfyller inte Natos uppgift. Uppgiften, som Nato bildades för 1949, ska gälla även nu 2014 alltjämt österut. USAs försvarsminister Hagel

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,81 MB

FILNAMN: En världsbetraktelse.pdf

ISBN: 9789163763373

FÖRFATTARE: K V Hardy Andren

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Arbetstid - Vårdförbundet

En förälder blir till Sedan 2014 pågår ett omfattande utvecklingsarbete i Västra Götalandsregionen för en mer jämlik barnhälsovård på barnavårdscentraler (BVC) och familjecentraler. Arbetet heter: En förälder blir till - ett verktyg för jämlikt föräldraskap genom utbildning och reflektion.

Omvärdering av bostad - Allt du bör tänka på

En världsbetraktelse ifrån lilla Sverige. Det är väl det man kallar något som innebär att man kommenterar omvärldens förehavanden? Problemet är att jag inte kollat några nyheter på hela veckan hittills så vi tar väl och skiter i det.

RELATERADE BÖCKER