No country for old men

Vill du läsa No country for old men pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Cormac McCarthy. Att läsa No country for old men online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se No country for old men Image

Året är 1980 och i sydvästra Texas jagar Llewelyn Moss antiloper nära Rio Grande. Han trampar in på en plats där en grym uppgörelse pågått. Döda män ligger utspridda, en stor last heroin är orörd och Moss plockar upp en väska med $2,4 miljoner i kontanter.Frestelsen överskuggar insikten om faran. Nu är han ett byte.Framför allt för Chigurh, en psykopat och sällsynt hänsynslös mördare.Moss är lätt att lokalisera. Väskan bär på en sändare, och som om det inte skulle räcka med att ha Chigurh i hälarna så utökas skaran som jagar pengarna.Den åldrande sheriffen Bell lägger ihop två och två men förstår samtidigt att han försöker genskjuta ondskan själv. "Den mest tillgängliga av alla hans böcker ... Lysande prestation." The Washington Post

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,90 MB

FILNAMN: No country for old men.pdf

ISBN: 9789100141615

FÖRFATTARE: Cormac McCarthy

LADDA NER
LÄSA ONLINE

No Country for Old Men - Hitta bästa pris på Prisjakt

No Country for Old Men (2007) cast and crew credits, including actors, actresses, directors, writers and more.

No Country for Old Men (2007) | MovieZine

No Country For Old Men — Dissecting A Collaborative Masterpiece - Duration: 11:57. Tyler Mowery 566,063 views. 11:57. Top 10 Movies with Ambiguous Endings - Duration: 9:53.

RELATERADE BÖCKER