Har mannen någon framtid?

Har mannen någon framtid?-boken skrevs 2019-01-17 av författaren Gustafsson Lena. Du kan läsa Har mannen någon framtid?-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Gustafsson Lena.

Rsfoodservice.se Har mannen någon framtid? Image

Hur är det att vara man i Sverige idag? Världen är inne i ett paradigmskifte. Kvinnor är inte längre beroende av män, de underordnar sig inte längre, istället anslår de en ny ton. Men vad innebär det för mannen, finns det någon plats för honom i morgondagens samhälle? Lena Gustafsson har nyfiket frågat 13 män om deras syn på mannens framtid. Finns det män som inte hänger med i den nya omvärldens krav? Och hur se det egentligen ut för de unga pojkarna, är de på väg att halka efter i skolresultat och utbildningsnivå? Medverkande: Alexander Pärleros, PM Nilsson, Tomas Björkman, Tomas Strand, Micael Dahlen, Mats Lindberg, Anders Oscarsson, Nuri Kino, Lars Einar Engström, Peter Graf, Tobias Degsell, Christer Fogelmarck och Claes Hemberg.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 3,60 MB

FILNAMN: Har mannen någon framtid?.pdf

ISBN: 9789188671950

FÖRFATTARE: Gustafsson Lena

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Har mannen någon framtid? - Böcker - CDON.COM

Har biograferna någon framtid? Publicerad 10.12.2015 - 07:00. ... - De tekniska förändringarna har varit många genom åren och varje gång har man trott att biobranschen helt skulle dö ut.

Har mannen någon framtid? - Lena Gustafsson - ebok ...

Kanske har man hamnat bland skivstänger och kettlebells för att rehabilitera någon skada och sedan har man blivit fast. Jag menar, en stark och muskulös kropp är ju inte helt fel - där stjälper ju maratonträningen mer än den hjälper. Åtminstone om man är mån om sin muskelmassa.

RELATERADE BÖCKER