Har mannen någon framtid?

Vill du läsa Har mannen någon framtid? pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Gustafsson Lena. Att läsa Har mannen någon framtid? online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Har mannen någon framtid? Image

Hur är det att vara man i Sverige idag? Världen är inne i ett paradigmskifte. Kvinnor är inte längre beroende av män, de underordnar sig inte längre, istället anslår de en ny ton. Men vad innebär det för mannen, finns det någon plats för honom i morgondagens samhälle? Lena Gustafsson har nyfiket frågat 13 män om deras syn på mannens framtid. Finns det män som inte hänger med i den nya omvärldens krav? Och hur se det egentligen ut för de unga pojkarna, är de på väg att halka efter i skolresultat och utbildningsnivå? Medverkande: Alexander Pärleros, PM Nilsson, Tomas Björkman, Tomas Strand, Micael Dahlen, Mats Lindberg, Anders Oscarsson, Nuri Kino, Lars Einar Engström, Peter Graf, Tobias Degsell, Christer Fogelmarck och Claes Hemberg.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 4,11 MB

FILNAMN: Har mannen någon framtid?.pdf

ISBN: 9789188671950

FÖRFATTARE: Gustafsson Lena

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Har mannen någon framtid? : 13 män tänker högt - Lena ...

Hur är det att vara man i Sverige idag? Världen är inne i ett paradigmskifte. Kvinnor är inte längre beroende av män, de underordnar sig inte längre, istället anslår de en ny ton. Men vad innebär det för mannen, finns det någon plats för honom i morgo...

Har mannen någon framtid? by Lena Gustafsson · OverDrive ...

Har husbilen någon framtid, eller blir det bara en parentes? Får vår kära husbil sälla sig med de andra dinosaurierna i fordonshistorien, som ångbilen, wankelmotorn, Hummer, den norska plastbilen Troll och vem kommer idag ihåg den rangliga plastcykeln Itera, som skulle bli Vilhelminas räddnin g?

RELATERADE BÖCKER