Att fånga effekter : av program och projekt

Att fånga effekter : av program och projekt-boken skrevs 2013-05-03 av författaren Lennart Svensson,Göran Brulin,Sven Jansson,Karin Sjöberg. Du kan läsa Att fånga effekter : av program och projekt-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Lennart Svensson,Göran Brulin,Sven Jansson,Karin Sjöberg.

Rsfoodservice.se Att fånga effekter : av program och projekt Image

Stora projekt som finansieras av EU utvärderas alltid. Men är dessa utvärderingar rättvisande? Letar man efter de verkliga och hållbara effekterna? Att fånga effekter av stora projekt är en svår uppgift. Inte minst beror det på att verkningarna kan vara av många olika slag - oväntade, icke avsedda, överraskande, dolda och ibland utanför målområdet. Det gör det inte mindre angeläget: dessa effekter kan vara viktigare än de planerade, avsedda och förväntade. I denna bok beskrivs resultatet av ett flertal analyser av utvecklings arbete i stora projekt och program - i organisationer, på regional nivå, i nationella program med mera. Slutsatserna dras från teoretiska analyser samt från en lång rad empiriska studier. Boken vänder sig till forskare, regionalt utvecklingsansvariga och myndighetsföreträdare. Den kan användas i utbildning av olika slag - inom flera områden i högskolan och till projektledare, utvärderare, följeforskare och finansiärer samt projektägare.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 10,19 MB

FILNAMN: Att fånga effekter : av program och projekt.pdf

ISBN: 9789144088846

FÖRFATTARE: Lennart Svensson,Göran Brulin,Sven Jansson,Karin Sjöberg

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Boktips: Att fånga effekter av program och projekt

Att fånga effekter av program och projekt. Lund: Studentlitteratur. Böckerna Lärande utvärdering genom följeforskningochAtt fånga effekter av program och projekt finns även i engelsk version utgivna på Studentlitteratur. Sjöberg, Karin (2011) ...

Att fånga effekter : av program och projekt av Karin ...

LIBRIS titelinformation: Att fånga effekter : av program och projekt / redaktörer: Lennart Svensson, Göran Brulin, Sven Jansson, Karin Sjöberg.

RELATERADE BÖCKER