Den oväntade resan hem

Den oväntade resan hem-boken skrevs 2018-04-01 av författaren Carmel Harrington. Du kan läsa Den oväntade resan hem-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Carmel Harrington.

Rsfoodservice.se Den oväntade resan hem Image

Ingenting är som det ska i familjen Guinness ... Under det senaste året har äktenskapet mellan Mae och Olly börjat knaka i fogarna, deras tonårsdotter Evie bär på hemligheter och dessutom har Olly blivit av med jobbet. När farfar går bort i cancer är måttet rågat och allt faller samman.Men farfar har planerat en hemlig avskedspresent, som han berättar om i en rad handskrivna brev: en roadtrip i husbil genom Europa, till platser de aldrig ens vågat drömma om att besöka. Men resan leder inte bara långt bort, utan hjälper dem även att hitta hem ...

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,11 MB

FILNAMN: Den oväntade resan hem.pdf

ISBN: 9789150721966

FÖRFATTARE: Carmel Harrington

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Boklusens Bokblogg: Den oväntade resan hem

Den oväntade resan hem. Ingenting är som det ska i familjen Guinness ... Under det senaste året har äktenskapet mellan Mae och Olly börjat knaka i fogarna, deras tonårsdotter Evie bär på hemligheter och dessutom har Olly blivit av med jobbet. När farfar går bort i cancer är måttet rågat och allt faller samman.

Den oväntade resan hem - Carmel Harrington - häftad ...

Om Resan hem "Resan hem" är en dansk dramaserie i fyra delar från 2018. Året är 1899 när tonårsflickan Marie klär ut sig till man för att få jobb som skeppare på ett fraktfartyg. Med på resan följer hennes två småsyskon och en växande förhoppning om att finna deras pappa, en sjöman som försvunnit till havs tre år tidigare.

RELATERADE BÖCKER