Att leda med insidan

Att leda med insidan är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Anna Gerge. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Att leda med insidan online.

Rsfoodservice.se Att leda med insidan Image

En bok för dig som vill höja din relationella kompetens som ledare och chef: Anna Gerge redogör för ny kunskap om hur våra hjärnor fungerar och hur vi påverkar varandra. Systemteori och modern neurovetenskap kombineras med en introduktion i metoder för att själv medvetet kunna utveckla lugn och kreativitet. Du får redskap för att bygga mentala tillstånd med optimal tillgång till dina resurser. Det gör dig även bättre på att kommunicera med andra. Metoderna kan användas för att bli bättre på relationellt ledarskap, oberoende av om du är chef, ledare, pedagog eller förälder. Boken är även lämplig i utbildningar för att främja dessa roller. Framför allt kommer din relation till dig själv att påverkas. Så är du också ditt eget viktigaste arbetsredskap. Dina värderingar och förhållningssätt kan påverka värden och världen. Anna Gerge är biolog och psykoterapeut. Hon har undervisat i ledarskap och organisationsutveckling på Karolinska Institutet och arbetar bland annat som handledare, lärare och terapeut. Hon har skrivit en rad uppmärksammade böcker om psykoterapeutiskt arbete och kreativitetsutveckling. Här redogör hon för hur dessa tankar kan tillämpas i ledarskapsutveckling

INFORMATION

DIMENSIONERA: 5,11 MB

FILNAMN: Att leda med insidan.pdf

ISBN: 9789197865944

FÖRFATTARE: Anna Gerge

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Att leda med insidan förmedla mål, mening, omsorg och ...

Om du bläddrar i Gamla Testamentet kan du se hur ofta dessa ord återkommer: Även om jag vandrar i dödsskuggans dal fruktar jag inget ont, för du är med mig" (Ps 23:4), Jag är med dig säger Gud till Gideon som tycker han har fel släktnamn för att leda folket (Dom 6:16) och hos profeten Jesaja återkommer frasen Var inte rädd, för jag är med dig (t.ex. Jes 41:10).

Att leda med insidan - Anna Gerge - inbunden ...

Pris: 189 kr. Inbunden, 2011. Finns i lager. Köp Att leda med insidan av Anna Gerge på Bokus.com.

RELATERADE BÖCKER