Att leda med insidan

Att leda med insidan-boken skrevs 2011-01-04 av författaren Anna Gerge. Du kan läsa Att leda med insidan-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Anna Gerge.

Rsfoodservice.se Att leda med insidan Image

En bok för dig som vill höja din relationella kompetens som ledare och chef: Anna Gerge redogör för ny kunskap om hur våra hjärnor fungerar och hur vi påverkar varandra. Systemteori och modern neurovetenskap kombineras med en introduktion i metoder för att själv medvetet kunna utveckla lugn och kreativitet. Du får redskap för att bygga mentala tillstånd med optimal tillgång till dina resurser. Det gör dig även bättre på att kommunicera med andra. Metoderna kan användas för att bli bättre på relationellt ledarskap, oberoende av om du är chef, ledare, pedagog eller förälder. Boken är även lämplig i utbildningar för att främja dessa roller. Framför allt kommer din relation till dig själv att påverkas. Så är du också ditt eget viktigaste arbetsredskap. Dina värderingar och förhållningssätt kan påverka värden och världen. Anna Gerge är biolog och psykoterapeut. Hon har undervisat i ledarskap och organisationsutveckling på Karolinska Institutet och arbetar bland annat som handledare, lärare och terapeut. Hon har skrivit en rad uppmärksammade böcker om psykoterapeutiskt arbete och kreativitetsutveckling. Här redogör hon för hur dessa tankar kan tillämpas i ledarskapsutveckling

INFORMATION

DIMENSIONERA: 4,79 MB

FILNAMN: Att leda med insidan.pdf

ISBN: 9789197865944

FÖRFATTARE: Anna Gerge

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Att leda andra ledare framgångsrikt - Framfot

Insidan erbjuder varje person självutveckling, om det så gäller skola, privatperson eller företag.. Vi håller föredrag/diskussioner/workshops och kursprogram för Er. Vi vänder oss till alla; föreningar, företag, skolor etc. Vi skräddarsyr programmet utifrån Era önskemål. Här följer några temaförslag:

Att leda med insidan förmedla mål, mening, omsorg och ...

Skador i knäleden är den vanligaste typen av skada i samband med träning och idrott. Här presenterar vi 10 vanliga knäskador och hur du gör för att bli av med dem.

RELATERADE BÖCKER