Min resa genom historien

Min resa genom historien-boken skrevs 2019-05-29 av författaren Lars-Göran Hultmar. Du kan läsa Min resa genom historien-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Lars-Göran Hultmar.

Rsfoodservice.se Min resa genom historien Image

Det är 1700-tal i en liten timrad stuga i storskogen vid Rökåns strand i Västerbottens inland. I en gungstol framför den öppna spisen sitter en man och skriver; det är landsändans förste självutnämnde reporter - författaren - . Det ger honom den unika chansen att 300 år senare fästa på pränt det som inte fick glömmas: hans kärlek och förundran inför den lilla människans storhet, till ekorren på nävertaket, stubben vid åstranden, mödans näverskor på stigen mellan skogens gläntor, där de små men stora människorna i skymundan levde sina liv vid sidan av den stora världens likgiltighet.Men inte riktigt, inte ännu! Där satt han fortfarande, reportern, i solskenet på sin tänkarstubbe! Där fäste han på pränt gläntornas nyfödda och döda, missväxtår, kamp för tillvaron, glädjeämnen, möda och hemvävd lycka. Och så plötsligt, mitt i torftigheten och överflödet, Franska revolutionen - och Gustaf den tredje skjuten! Och idag, 2019, sitter han där fortfarande, reportern, och lyssnar till samma Rökå som då. Den kan berätta stora ting - nästan tidlösa - för den som vill lyssna. Författarens kärlek till ån, bygden och dess människor går som ett stilla, vemodigt porlande genom berättelsen. Inte en enda är glömd!

INFORMATION

DIMENSIONERA: 7,45 MB

FILNAMN: Min resa genom historien.pdf

ISBN: 9789188949783

FÖRFATTARE: Lars-Göran Hultmar

LADDA NER
LÄSA ONLINE

En tredimensionell resa genom kroppen

Min resa genom historien-boken skrevs 2019-05-30 av författaren Lars-Göran Hultmar. Du kan läsa Min resa genom historien-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida beatekahlcke.de. Du hittar också andra böcker av författaren Lars-Göran Hultmar.

Kontakta oss - Ticket.se - Resor

En tredimensionell resa genom kroppen. 1 tim 1 min. Att kunna se in i människokroppen räknas till de största medicinska landvinningarna genom historien. Peter Aspelin, professor i diagnostisk radiologi på Karolinska institutet,börjar med Wilhelm Conrad Röntgens upptäckt 1895 av en mystisk strålning, ...

RELATERADE BÖCKER