Rabbit 4 My English Workbook

Vill du läsa Rabbit 4 My English Workbook pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Mari Jonsson. Att läsa Rabbit 4 My English Workbook online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Rabbit 4 My English Workbook Image

Rabbit-serien består av elva böcker som kompletterar lärarledd undervisning i nybörjarengelska. Eleverna får i Rabbit öva att läsa och skriva engelska ord, enklare fraser och uttryck. Rabbit fk-åk 5 Åtta böcker som kompletterar lärarledd undervisning i nybörjarengelska. Instruktioner på engelska och svenska hjälper eleverna att arbeta på egen hand. Nybörjarna startar med enkla siffer- och ordövningar i Rabbit 1. När de arbetar vidare med böckerna i tur och ordning bygger de systematiskt upp sitt ordförråd. Rabbit har fått nya kompisar! Den populära Rabbit-serien har växt. Böckerna har samma upplägg som de tidigare och är ett utmärkt komplement till den lärarledda undervisningen. Rabbit Animals vänder sig till nybörjarna, som på ett lekfullt sätt får möta enkla ord och uttryck. I Friends ökar svårighetsgraden något och i Hello! är upplägget sådant att barnen på ett enkelt sätt efter arbetet i boken kan göra sina egna små sketcher om de områden som de arbetat med.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,51 MB

FILNAMN: Rabbit 4 My English Workbook.pdf

ISBN: 9789127663794

FÖRFATTARE: Mari Jonsson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

iQ

Rabbit 4 My English Workbook (Häftad, 1999) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 5 butiker Betala inte för mycket - SPARA nu!

Rabbit 4 My English Workbook - Mari Jonsson - häftad ...

Rabbit 6 My English Workbook. Författare: Jonsson, Mari . Rabbit FK - åk 5 . Med Rabbit får eleverna öva på att läsa och skriva engelska ord samt använda enkla fraser och uttryck. FK-åk 5 Åtta böcker som kompletterar lärarledd undervisning i nybörjarengelska.

RELATERADE BÖCKER