Det var en gång ett krig

Vill du läsa Det var en gång ett krig pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren John Steinbeck. Att läsa Det var en gång ett krig online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Det var en gång ett krig Image

En ensam man, en soldat, vandrar försiktigt mot fiendernas gränspostering med en vit flagg ovanför huvudet, en flagga gjord av en badhandduk. Det är en av de mäktiga bilder som Steinbeck skriver om i sina berömda reportage från olika fronter. Detta är inte de heroiska männens krig, eller de mäktiga slagens breda penseldrag. Detta är människors liv, deras tillvaro och känslor i samklang med en värld som slänger dem brutalt fram och tillbaka. Detta är krigets vardag i sin mest realistiska, men också magiska, skepnad. John Steinbeck (1902-1968) räknas som en av Amerikas viktigaste författare. Hans romaner är ofta breda, episka berättelser om amerikansk arbetarklass. 1962 belönades han med Nobelpriset i litteratur.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 7,38 MB

FILNAMN: Det var en gång ett krig.pdf

ISBN: 9788711926802

FÖRFATTARE: John Steinbeck

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Det var en gång ett krig - Steinbeck, John

Det var en gång ett krig. av John Steinbeck. Skickas inom: 10-15 vardagar . Vårt normalpris 185,00 kr. Spara 31,00 kr Medlemspris . 154,00 kr Frakt per order 59,90 kr . Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande ...

LIBRIS - Det var en gång ett krig

Det var en gång ett krig: Det var en gång ett krig (Häftad) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 4 butiker SPARA på ditt inköp nu!

RELATERADE BÖCKER