Det var en gång ett krig

Det var en gång ett krig-boken skrevs 2019-01-21 av författaren John Steinbeck. Du kan läsa Det var en gång ett krig-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren John Steinbeck.

Rsfoodservice.se Det var en gång ett krig Image

En ensam man, en soldat, vandrar försiktigt mot fiendernas gränspostering med en vit flagg ovanför huvudet, en flagga gjord av en badhandduk. Det är en av de mäktiga bilder som Steinbeck skriver om i sina berömda reportage från olika fronter. Detta är inte de heroiska männens krig, eller de mäktiga slagens breda penseldrag. Detta är människors liv, deras tillvaro och känslor i samklang med en värld som slänger dem brutalt fram och tillbaka. Detta är krigets vardag i sin mest realistiska, men också magiska, skepnad. John Steinbeck (1902-1968) räknas som en av Amerikas viktigaste författare. Hans romaner är ofta breda, episka berättelser om amerikansk arbetarklass. 1962 belönades han med Nobelpriset i litteratur.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 7,88 MB

FILNAMN: Det var en gång ett krig.pdf

ISBN: 9788711926802

FÖRFATTARE: John Steinbeck

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Det var en gång ett krig / E-bok

Not: Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner. Så ser ett asymmetriskt krig ut på nära håll.; Detta är en bloggare som skriver dystopiska uppsatser om ett pågående krig i Europa och som hyser en världsbild som till lika delar handlar om hat mot muslimer som om ett aggressivt försvar för det vita Europa.

Det var en gång ett krig av John Steinbeck

Det är krig och kärlek på en gång och allt är tillåtet", skriver Lasse Anrell, som bevittnade allt på plats. Jag vet inte om det var en värdig uppgörelse.

RELATERADE BÖCKER