Skenande hjärta ; Mellan raderna

Skenande hjärta ; Mellan raderna är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Katherine Garbera,Child Maureen. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Skenande hjärta ; Mellan raderna online.

Rsfoodservice.se Skenande hjärta ; Mellan raderna Image

Skenande hjärtaInte en chans att ryttaren Amberley Holbrook skulle falla för en miljardär och storstadssnobb som Will Brady. Dessutom är han bara på ranchen för ett kort uppdrag. Tre skäl till att hon borde hålla sig på avstånd. Om han bara inte vore så oemotståndlig. Att säga att det slår gnistor mellan dem är en ren underdrift och det dröjer inte länge förrän Amberley kapitulerar och ger sig hän. Vad som händer när Wills uppdrag är slut vill hon inte tänka påMellan radernaFörfattaren Micah Hunter är i den lilla staden Banner för att göra research till sin nya bok. Dock blir han snart distraherad av sin vackra hyresvärd Kelly Flynn. När hon behöver hans hjälp för att blidka sin mormor ställer Micah upp och låtsas vara Kellys fästman. Han njuter av chansen att få vara nära henne tills deras låtsasrelation börjar kännas som mer än bara skådespel.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 10,69 MB

FILNAMN: Skenande hjärta ; Mellan raderna.pdf

ISBN: 9789150931877

FÖRFATTARE: Katherine Garbera,Child Maureen

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Skenande hjärta / Mellan raderna - E-bok - Maureen Child ...

Skenande hjärta Inte en chans att ryttaren Amberley Holbrook skulle falla för en miljardär och storstadssnobb som Will Brady. Dessutom är han bara på ranchen för ett kort uppdrag. Tre skäl till att hon borde hålla sig på avstånd. Om han bara inte vore så oemotståndlig. Att säga att det slår gnistor mellan dem är en ren underdrift och det dröjer inte länge förrän Amberley ...

Därför klappar hjärtat i otakt - och så vet du om det är ...

Skenande hjärta / Mellan raderna. 3.61 137 5 Författare: Maureen Child, Katherine Garbera. Finns som e-bok. Skenande hjärta Inte en chans att ryttaren Amberley Holbrook skulle falla för en miljardär och storstadssnobb som Will Brady. Dessutom är han bara på ranchen för ett kort uppdrag.

RELATERADE BÖCKER