Pojkar i skolan : vad lärare och andra vuxna behöver veta för att fler pojkar ska lyckas i skolan

Vill du läsa Pojkar i skolan : vad lärare och andra vuxna behöver veta för att fler pojkar ska lyckas i skolan pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Fredrik Zimmerman. Att läsa Pojkar i skolan : vad lärare och andra vuxna behöver veta för att fler pojkar ska lyckas i skolan online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Pojkar i skolan : vad lärare och andra vuxna behöver veta för att fler pojkar ska lyckas i skolan Image

Gruppen pojkar går ut grundskolan med ett meritvärde närmare 30 poäng under det för flickor. Vidare lämnar mer än var femte pojke skolan utan att ha gymnasiebehörighet. Siffror som sätter fingret på ett av svensk skolas största likvärdighetsproblem. Läs mer Orsakerna till pojkars sämre skolresultat är flera och sammanflätade. T.ex. finns biologiska skillnader som missgynnar pojkar, skillnader som förstärks i det sociala samspelet. I boken beskrivs olika fenomen som bidrar till att pojkar presterar sämre än flickor. Utifrån dessa diskuteras hur lärare och andra vuxna kan bidra till att bryta den negativa trenden så att fler pojkar lyckas i skolan, vilket gynnar både pojkar och flickor, som boken också visar. Om författarna Fredrik Zimmerman är fil. dr. i barn- och ungdomsvetenskap och verksam som lektor på sektionen för förskollärar- och lärarutbildning vid Högskolan i Borås.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 4,66 MB

FILNAMN: Pojkar i skolan : vad lärare och andra vuxna behöver veta för att fler pojkar ska lyckas i skolan.pdf

ISBN: 9789147131525

FÖRFATTARE: Fredrik Zimmerman

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Pojkar i skolan : Vad lärare och andra vuxna behöver veta ...

Vad behöver göras konkret, här och nu? Adonay: För mig var det en ögonöppnare att se att man kan göra något annat än att stå i centrum och tugga.Vi hade inbjudna jurister och läkare i skolan. Och istället för att praoa och gratisarbeta på Willys eller Ica fick vi besöka arbetsplatser och diskutera med människor som jobbar med andra saker.

Pojkar i skolan : vad lärare och andra vuxna behöver veta ...

Forskaren och debutförfattaren Fredrik Zimmerman som är aktuell med boken "Pojkar i skolan- vad lärare och andra vuxna behöver veta för att fler pojkar ska lyckas i skolan" är här för att ...

RELATERADE BÖCKER