Förstfödd

Förstfödd-boken skrevs 2020-04-30 av författaren Joni Nykänen,Johannes Selåker. Du kan läsa Förstfödd-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Joni Nykänen,Johannes Selåker.

Rsfoodservice.se Förstfödd Image

I norra Finland år 1944 självantänder en soldats kropp i slutskedet av ett farligt uppdrag. Elden förintar en finsk by och föder ett djupt hat i en brännskadad mans hjärta.Sju decennier efter tragedin äger flera brutala mord rum i Bruksfallet, en mellansvensk ort präglad av avfolkning och förfall. En utbredd rädsla blottar djupa sprickor i invånarnas relationer. Ett äldre par har förlorat kontakten med sin dotter Aino, som valt att leva utanför samhället.En ung frilansjournalist med smak för piller och en ålderstigen polis med liberal syn på lagen är alltid steget efter i jakten på den som dödar. Till slut väljer en grupp mäktiga män att ta lagen i egna händer, när en dömd mördare återvänder till byn. När Aino försvinner tvingas föräldrarna konfrontera det som gömmer sig i mörkret och släktens mörka historia som ingen slipper undan.Förstfödd är en mystisk thriller i samma anda som True Detective och Fargo men också en berättelse om en familj i upplösning och hur långt man är beredd att gå för att skydda de sina.Johannes Selåker, född 1987, är journalist med bakgrund som bland annat nyhetschef och biträdande nöjeschef på Expressen samt nöjesreporter på Aftonbladet. I dag arbetar han på Aller Media.Joni Nykänen, född 1979, är journalist på Aftonbladet och utbildad filmvetare.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 10,79 MB

FILNAMN: Förstfödd.pdf

ISBN: 9789178353330

FÖRFATTARE: Joni Nykänen,Johannes Selåker

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Hidden: Förstfödd (TV Series 2019- ) - IMDb

+Hidden - Förstfödd Viaplay Del 1-6 Av Björn Paqualin och Jonathan Sjöberg, med bl a Izabella Scorupco, August Wittgenstein, Anders Mossling, Josefin Ljungman, Simon J Berger och Pia Tjelta.

Hidden - Förstfödd (Import) - DVD - Discshop.se

Hidden - Förstfödd är en svensk thrillerserie i åtta avsnitt som hade premiär på Viaplay 1 februari 2019.Serien är baserad på romanen Förstfödd skriven av Filip Alexandersson.Serien är regisserad av David Berron, Jonathan Sjöberg och Daniel di Grado, och manus har skrivits av Björn Paqualin och Jonathan Sjöberg.Huvudrollerna spelas av Izabella Scorupco och August Wittgenstein.

RELATERADE BÖCKER