Förstfödd

Vill du läsa Förstfödd pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Joni Nykänen,Johannes Selåker. Att läsa Förstfödd online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Förstfödd Image

I norra Finland år 1944 självantänder en soldats kropp i slutskedet av ett farligt uppdrag. Elden förintar en finsk by och föder ett djupt hat i en brännskadad mans hjärta.Sju decennier efter tragedin äger flera brutala mord rum i Bruksfallet, en mellansvensk ort präglad av avfolkning och förfall. En utbredd rädsla blottar djupa sprickor i invånarnas relationer. Ett äldre par har förlorat kontakten med sin dotter Aino, som valt att leva utanför samhället.En ung frilansjournalist med smak för piller och en ålderstigen polis med liberal syn på lagen är alltid steget efter i jakten på den som dödar. Till slut väljer en grupp mäktiga män att ta lagen i egna händer, när en dömd mördare återvänder till byn. När Aino försvinner tvingas föräldrarna konfrontera det som gömmer sig i mörkret och släktens mörka historia som ingen slipper undan.Förstfödd är en mystisk thriller i samma anda som True Detective och Fargo men också en berättelse om en familj i upplösning och hur långt man är beredd att gå för att skydda de sina.Johannes Selåker, född 1987, är journalist med bakgrund som bland annat nyhetschef och biträdande nöjeschef på Expressen samt nöjesreporter på Aftonbladet. I dag arbetar han på Aller Media.Joni Nykänen, född 1979, är journalist på Aftonbladet och utbildad filmvetare.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 10,22 MB

FILNAMN: Förstfödd.pdf

ISBN: 9789178353330

FÖRFATTARE: Joni Nykänen,Johannes Selåker

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Hidden - Förstfödd - Säsong 1 - Avsnitt 1 - TV-serier ...

"Hidden - Förstfödd" är en ny originalserie med Izabella Scorupco och August Wittgenstein på Viaplay - se första trailer till filmen här. "Så fort jag läste manuset så kände jag att "det här får jag inte missa" och jag känner aldrig så", säger Scorupco. "Hidden - Förstfödd" har premiär 1 februari 2019 på Viaplay.

Värmlands Folkblad: De senaste lokala nyheterna från Värmland

Förstfödd är en mystisk thriller i samma anda som True Detective och Fargo men också en berättelse om en familj i upplösning och hur långt man är beredd att gå för att skydda de sina. Johannes Selåker, född 1987, är journalist med bakgrund som bland annat nyhetschef och biträdande nöjeschef på Expressen samt nöjesreporter på Aftonbladet.

RELATERADE BÖCKER