En resa i min själ

Vill du läsa En resa i min själ pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Benny Rosenqvist,Ingrid Carlqvist. Att läsa En resa i min själ online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se En resa i min själ Image

Kanske är just du en av de riktigt gamla och kloka själarna som har erfarenheter från ett stort antal liv. Eller är du en ung själ som möter upplevelserna på jorden med nyfikenhet och entusiasm. Oavsett vilket bär din själ med sig information från dina tidigare liv, där finns allting samlat: våra förälskelser, våra besvikelser våra bedrifter och våra svagheter. Allt det som utgör vår karma. Benny Rosenqvist har via meditation letat fram flera av sina tidigare liv och delar frikostigt med sig av äventyr ibland annat Afrika, Rom och Chicago. Med En resa i min själ vill författarna ge dig verktyg att förstå din egen själ och vart den är på väg.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,20 MB

FILNAMN: En resa i min själ.pdf

ISBN: 9789153436843

FÖRFATTARE: Benny Rosenqvist,Ingrid Carlqvist

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Boktipset - En resa i min själ

Med "En resa i min själ" vill författarna ge dig verktyg att förstå din egen själ och vart den är på väg. Men boken ger också svar på varför jorden har sett så mycket lidande och död de senaste åren och varför 2012 är så speciellt.

En resa i min själ av Benny Rosenqvist och Ingrid ...

Köp 'En resa i min själ' nu. Kanske är just du en av de riktigt gamla och kloka själarna som har erfarenheter från ett stort antal liv. Eller är du en ung själ

RELATERADE BÖCKER