Superfoodsmoothies

Vill du läsa Superfoodsmoothies pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Christian Guth,Burkhard Hickisch,Martina Dobrovicová. Att läsa Superfoodsmoothies online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Superfoodsmoothies Image

Det här är en smoothiebok med 50 recept för hälsomedvetna finsmakare. Alla näringsämnen, vitaminer och mineraler kommer från naturliga superkällor. All sötning görs med frukt, honung eller lönnsirap och alla gröna smoothies är fyllda av klorofyll från ogräs, blad och grönsaker. Med kryddor, örter och torkade, malda ingredienser som matchate, spirulina, hampa och acai ges extra smak- och näringsboost.Alla älskar smoothies och det här är den ultimata smoothieboken. Här är alla smoothierecept fullmatade med de nyttigaste ingredienserna som står att finna, s.k. super food, eller supermat. Med en sådan här smoothie om dagen ger du din kropp en rejäl turboladdning.Den här boken är också perfekt för alla som tränar mycket och söker extra tillskott av näring och proteiner. Ersätt de artificiella proteinbarerna och näringsdryckerna med naturliga superingredienser.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,88 MB

FILNAMN: Superfoodsmoothies.pdf

ISBN: 9789176179369

FÖRFATTARE: Christian Guth,Burkhard Hickisch,Martina Dobrovicová

LADDA NER
LÄSA ONLINE

SuperFood Smoothies - Posts | Facebook

Det här är en smoothiebok med 50 recept för hälsomedvetna finsmakare. Alla näringsämnen, vitaminer och mineraler kommer från naturliga superkällor. All sötning görs med frukt, honung eller lönnsirap och alla gröna smoothies är fyllda av klorofyll från ogräs, blad och grönsaker. Med kryddor, örter...

Superfoods Smoothie - Skinny Ms.

5 recept på goda och nyttiga smoothies - varsågod! Välj din favorit bland ingredienser så som spenat, grönkål, hallon, banan, ingefära eller jordgubb.

RELATERADE BÖCKER