För återstoden av livet

Vill du läsa För återstoden av livet pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Woolrich Cornell. Att läsa För återstoden av livet online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se För återstoden av livet Image

För återstoden av livet (novell, 1968) av Cornell Woolrich. CORNELL WOOLRICH [1903-1968], född i New York, var en av de stora amerikanska thrillerförfattarna. Efter att hans första roman publicerades 1926 flyttade han till Hollywood för att bli manusförfattare. Där utforskade han sin homosexualitet - och gifte sig. Både äktenskapet och manuskarriären blev dock kortvariga. Woolrich återvände till New York, där han bodde med sin mamma i en rad sjaskiga hotellrum, trots att han snart hade gott om pengar. Fram till sin död producerade han en enorm mängd spännings- och skräckhistorier, under en rad pseudonymer. De klassiska filmatiseringarna av Alfred Hitchcock och François Truffaut, och inte minst hans roman Natten har tusen ögon [1945], har fått Woolrich att beskrivas som »1900-talets Edgar Allen Poe« och »noir-genrens fader«.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,65 MB

FILNAMN: För återstoden av livet.pdf

ISBN: 9789177818380

FÖRFATTARE: Woolrich Cornell

LADDA NER
LÄSA ONLINE

För återstoden av livet | Stockholms Stadsbibliotek

Du får en kopia av din ansökan till den e-postadress du angivit i ansökningen. Det är din bekräftelse att ansökan har gått fram. Ansökningarna registreras och Skandias Idéer för Livets ambassadörer läser ansökan och säkrar att den lever upp till angivna kriterier. Det är också vanligt att du kontaktas för mer information.

Palliativ vård - vård i slutet av livet - 1177 Vårdguiden

I Istanbul är det liv och rörelse långt in på småtimmarna. Efter en svag inledning vaknade hemmanationen till liv och kunde ta hem den första segern i bäst av fem. Skivbolagen kan ju exempelvis använda videor för att hålla liv i äldre musik på ett sätt som är betydligt svårare för Spotify som i hög grad lever på dagens ...

RELATERADE BÖCKER