Vem skulle tro en Schizo?

Vem skulle tro en Schizo? är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Marina Sångängel. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Vem skulle tro en Schizo? online.

Rsfoodservice.se Vem skulle tro en Schizo? Image

Denna bok är ett dokument över hur skört livet är men också hur allt kan bli så rätt. Det blir ett sätt för mig att göra avslut med mitt gamla liv men också en hyllning till de liv som slocknade mitt framför mina ögon och de människor som såg att det fanns något som levde bakom all destruktivitet och som tog fasta på det som levde i mig istället för att bara se mig som en till jobbig självskadetjej. Under 20 års tid hade jag diagnosen schizofreni och den blev bara värre och värre och byggdes på bit för bit. Myndigheterna hade till slut gett upp hoppet om mig och jag var dömd att dö på alla vårdhem jag vistades på för de hade inte råd att bygga ett tryggt boende åt mig. Men jag trotsade alla odds och överlevde och när jag var 40 fick jag rätt diagnos: atypisk autism och med det kom också ett sätt att se på mig som inte var lika hårdhänt längre. Jag vill med denna bok ingjuta hopp i alla dem som är kvar i en maktlöshet som jag förut satt fast i.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 1,55 MB

FILNAMN: Vem skulle tro en Schizo?.pdf

ISBN: 9789185803941

FÖRFATTARE: Marina Sångängel

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Oscar Zia - Vem ska jag tro på - Lotta på Liseberg (TV4 ...

Oscar Zia och orkestern framförde Thomas Di Levas Vem ska jag tro på tillsammans med publiken. Lotta på Liseberg är ett direktsänt underhållningsprogram som ...

Fusk i välfärden | Aftonbladet

Ska vi tänka positivt, såsom statsepidemiolog Anders Tegnell gör? Han ser livet i sannolikheter. Om så får vi både bra och dåliga dagar, och beroende av covid-19-kurvans gynnsammaste tillväxt kan slutet bli gott. Alla behöver vi en tro att förhålla oss till, så vad ska vi egentligen tro på?

RELATERADE BÖCKER