Ylvas Tarotbrev

Ylvas Tarotbrev-boken skrevs 2016-04-19 av författaren Ylva Trollstierna. Du kan läsa Ylvas Tarotbrev-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Ylva Trollstierna.

Rsfoodservice.se Ylvas Tarotbrev Image

Lektionsbrev i bokform om Tarot, lite enklare där du får lite grunder på ett underhållande vardagligt sätt. I första brevet tar jag upp principerna med alla Ess, för du vill väl kanske ha ett extra i rockärmen? Vad handlar egentligen Tarot om? För mig är det nycklar till livet. Lilla arkanans kort som berättar om vad som finns i vardagen i sysselsättning, arbete, aktivitet, engagemang, känslor, allt från hat till kärlek, missnöje till lycka, upplevelser, struktur, ordning och kontroll både positivt och negativt, den fysiska kroppen, det materiella, pengar, tankar, funderingar, rädslor, begränsningar, möjligheter och välmående eller så illa som sjukdomar skapade ifrån en tanke till ett fysiskt mönster. och så på toppen av det alla aspekter ifrån stora arkanan som visar på de större händelserna och även korsvägar i livet, val, beslut, växande eller reflektioner. Passar bra om du inte har tolkatTarot tidigare och även om du har flera års erfarenhet. De 26 breven tar upp grunderna i varje sifferkort, exempelvis alla treorna och i det även Kejsarinnan, samt folket var för sig och så kort nr 11- 21 i stora Arkanan.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 3,77 MB

FILNAMN: Ylvas Tarotbrev.pdf

ISBN: 9789176990629

FÖRFATTARE: Ylva Trollstierna

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Ylvas

Köp 'Ylvas Tarotbrev' nu. Lektionsbrev i bokform om Tarot, lite enklare där du får lite grunder på ett underhållande vardagligt sätt. I första brevet tar jag

Tarotbocker Lekar | tarotakademin.se

Festfin sommartårta som passar lika bra till mor på söndag som till midsommarfirandet. Eller till något annat av sommarens alla kalas!

RELATERADE BÖCKER