Ylvas Tarotbrev

Ylvas Tarotbrev är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Ylva Trollstierna. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Ylvas Tarotbrev online.

Rsfoodservice.se Ylvas Tarotbrev Image

Lektionsbrev i bokform om Tarot, lite enklare där du får lite grunder på ett underhållande vardagligt sätt. I första brevet tar jag upp principerna med alla Ess, för du vill väl kanske ha ett extra i rockärmen? Vad handlar egentligen Tarot om? För mig är det nycklar till livet. Lilla arkanans kort som berättar om vad som finns i vardagen i sysselsättning, arbete, aktivitet, engagemang, känslor, allt från hat till kärlek, missnöje till lycka, upplevelser, struktur, ordning och kontroll både positivt och negativt, den fysiska kroppen, det materiella, pengar, tankar, funderingar, rädslor, begränsningar, möjligheter och välmående eller så illa som sjukdomar skapade ifrån en tanke till ett fysiskt mönster. och så på toppen av det alla aspekter ifrån stora arkanan som visar på de större händelserna och även korsvägar i livet, val, beslut, växande eller reflektioner. Passar bra om du inte har tolkatTarot tidigare och även om du har flera års erfarenhet. De 26 breven tar upp grunderna i varje sifferkort, exempelvis alla treorna och i det även Kejsarinnan, samt folket var för sig och så kort nr 11- 21 i stora Arkanan.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 6,20 MB

FILNAMN: Ylvas Tarotbrev.pdf

ISBN: 9789176990629

FÖRFATTARE: Ylva Trollstierna

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Alla e-böcker och ljudböcker av Ylva Trollstierna - Bokon

Sedan dess har den blivit omskriven, utgiven igen, nu finns den även som en superfin PDF bok på över 400 sidor med boken Ylvas Tarotbrev inbakat samt som från början Elementstjärnan med tolkning i slutet av boken. Det är troligen den enda boken någon behöver för att komma igång med Tarot, förutom då en Tarotlek.

Ylvas Bocker Och Lekar | ylvatrollstierna.se

Read "Ylvas Tarotbrev" by Ylva Trollstierna available from Rakuten Kobo. Lektionsbrev i bokform om Tarot, lite enklare där du får lite grunder på ett underhållande vardagligt sätt. I första bre...

RELATERADE BÖCKER