Brutna bojor: En släkthistoria

Brutna bojor: En släkthistoria är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren May Grethe Lerum. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Brutna bojor: En släkthistoria online.

Rsfoodservice.se Brutna bojor: En släkthistoria Image

Livets döttrar, del 4 av 35. En episk släktsaga som tar sin början på 1600-talet och följer sju generationer av starka och modiga kvinnor. Generationer fyllda av svåra umbäranden och sorg, men också av kärlek, hopp och kvinnokamp. Liv och död följs på nära håll då arbete som barnmorska, med medicin och mystik, löper som en röd tråd genom kvinnornas liv. Då Mogens fick veta att Maria träffade Randar i hemlighet såg han ingen annan utväg än att ta sitt liv. Genom sorg och skuldkänslor trängde trots allt en spira av hopp fram hos Maria. Nu kunde hon äntligen öppet visa sina känslor för Randar. Men många i bygden ville henne ont, och utan Mogens var Maria sårbar.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,61 MB

FILNAMN: Brutna bojor: En släkthistoria.pdf

ISBN: 9789177799054

FÖRFATTARE: May Grethe Lerum

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Brutna bojor: En släkthistoria - May Grethe Lerum ...

Boktipset är platsen för dig som älskar att läsa, recensera och tycka till om böcker. Du får personliga boktips baserade på vad du har läst och gillar, kan enkelt hålla koll på vad du vill läsa och dela med dig av dina tips.

Serie - Livets döttrar - Storytel

Biblioteksida för utlåning av e-böcker och ljudböcker. Cookies: Denna webbplats använder cookies, genom att fortsätta använda webbplatsen godtar du det. Klicka länken för mer information.

RELATERADE BÖCKER