Att slå huvudet i väggen

Att slå huvudet i väggen är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Anders Gårdö. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Att slå huvudet i väggen online.

Rsfoodservice.se Att slå huvudet i väggen Image

Varje år drabbas mer än 20 000 svenskar av hjärnblödning. De träder in i en ny värld där ingenting är som vanligt. Där rädsla och ångest kan bli följeslagare och där man inte förstår vad som händer. Den här boken är skriven av en som varit där. Som har gjort erfarenheter som han inte ville göra och som varit med om saker som ingen vill vara med om. Men som ändå kommit ut med positiva upplevelser och minnen. För dig som har en anhörig med hjärnblödning eller själv råkat ut för det har jag skrivit den här boken. Det är ingen läkarbok utan en bok om upplevelsen. Om fruktan och undran och hur jag handskades med den och hur jag vande mig.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,93 MB

FILNAMN: Att slå huvudet i väggen.pdf

ISBN: 9789198025217

FÖRFATTARE: Anders Gårdö

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Tände eld på lägenhet och slog hål i väggen | GT

Som att slå huvudet i väggen Hoppa till. Avsnitt på den här sidan. Tillgänglighetshjälp. Facebook. E-post eller telefon: Lösenord: Glömt kontot? Registrera dig. Visa mer av Stoppa Radiotjänst & TV-avgift på Facebook. Logga in. eller. Skapa nytt konto. Visa mer av Stoppa Radiotjänst & TV-avgift på Facebook. Logga in. Glömt kontot?

Utbränd eller gått in i väggen? Vi reder ut begreppen ...

Not: Ordklasser och siffror hänvisar till synonymordboken överst. Exempelmeningarna kommer i huvudsak från svenska dagstidningar, tidskrifter och romaner. Förutom svåra skador i huvud och nacke har mannen också tre sticksår i buken och ryggen.; Lek med tanken att hundföraren hade satt pistolen mot den berusade mannens huvud och tryckt av.; Där träffade du allt huvudet på spiken.

RELATERADE BÖCKER