Det uppochnedvända timglaset - en samling betraktelser

Det uppochnedvända timglaset - en samling betraktelser är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Sven Unger. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Det uppochnedvända timglaset - en samling betraktelser online.

Rsfoodservice.se Det uppochnedvända timglaset - en samling betraktelser Image

På grund av den stora efterfrågan utkommer nu Det uppochnedvända timglaset i en andra oförändrad upplaga med nytt omslag av Stig Claesson. Boken innehåller en samling av tidigare (1982-97) publicerade artiklar och uppsatser i spridda - somliga mycket spridda - ämnen. Texterna spänner över områden som dikt och ära, språkfel och fel språk, protokollskrivandets ädla hantverk, existentiell analys av koncernchefens ställning, påbudens poesi, recension av lagboken, middagssällskapet som enkelt bolag m.m. Sven Unger har efter tingstjänstgöring sedan 1978 varit verksam som advokat vid Carl Swartling Advokatbyrå och sedermera Mannheimer Swartling Advokatbyrå. Han har genom åren medverkat i den akademiska utbildningen i juridik och deltagit i den rättspolitiska debatten i press, radio och TV. Under åren 1992-96 var han ordförande i Sveriges advokatsamfund.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 5,45 MB

FILNAMN: Det uppochnedvända timglaset - en samling betraktelser.pdf

ISBN: 9789172231399

FÖRFATTARE: Sven Unger

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Elake-Karsten - Bilder

Allra finaste du : en spänningsroman inspirerad av berättelser om verkliga händelser .pdf Hämta Ebba Mörner. Allt som blir kvar ebok - Sandra Beijer .pdf. Allt är faktiskt inte Guds fel : lite har vi oss själva att skylla .pdf Hämta Jan Carlquist. Anklagelsen .pdf Hämta Bandi.

Det uppochnedvända timglaset - en samling betraktelser ...

— En studie av Finansinspektionens utredning av insiderbrott under 1990-talet Wesser Erik Lunds universitet, Kriminologi, Associationsrätt och värdepappersrätt, Straffrätt

RELATERADE BÖCKER