Improvisera på gitarr inkl CD

Improvisera på gitarr inkl CD-boken skrevs 2009-02-17 av författaren Kg Johansson. Du kan läsa Improvisera på gitarr inkl CD-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Kg Johansson.

Rsfoodservice.se Improvisera på gitarr inkl CD Image

IMPROVISERA PÅ GITARR - Soloteknik för rock, blues och jazz Här är en bok om improvisation i rock, blues och det som kallas för modal jazz. Boken beskriver pentaskalor och bluesskalor samt solospel och ackordläggning i modal musik. Boken behandlar även jazzens standardrepertoar och tar också upp ackordfärgning och enkel omharmonisering. Till boken medföljer en CD med exempel.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,21 MB

FILNAMN: Improvisera på gitarr inkl CD.pdf

ISBN: 9789185575473

FÖRFATTARE: Kg Johansson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Mikael Isaksson Musik - Inlägg | Facebook

Improvisera på gitarr med CD Här är en bok om improvisation i rock, blues och det som kallas modal jazz. Boken beskriver pentaskalor och bluesskalor samt solospel och ackordläggning i modal musik.

Gitarrguiden 1 - Segermalm

Jag undervisar i gitarr (elgitarr, akustisk gitarr, elbas) / låtskrivning. Undervisar i hårdrock, fusion, jazz, pop mm. Lär dig att improvisera, spela melodier/solon, ackordspel, spela på gehör. LEKTION VIA DIN DATOR (video /tabulator eller noter).. Alla är välkomna oavsett ålder och förhandskunskaper.

RELATERADE BÖCKER