Improvisera på gitarr inkl CD

Improvisera på gitarr inkl CD är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Kg Johansson. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Improvisera på gitarr inkl CD online.

Rsfoodservice.se Improvisera på gitarr inkl CD Image

IMPROVISERA PÅ GITARR - Soloteknik för rock, blues och jazz Här är en bok om improvisation i rock, blues och det som kallas för modal jazz. Boken beskriver pentaskalor och bluesskalor samt solospel och ackordläggning i modal musik. Boken behandlar även jazzens standardrepertoar och tar också upp ackordfärgning och enkel omharmonisering. Till boken medföljer en CD med exempel.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 10,39 MB

FILNAMN: Improvisera på gitarr inkl CD.pdf

ISBN: 9789185575473

FÖRFATTARE: Kg Johansson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

gitarr | Adlibris

Jag undervisar i gitarr (elgitarr, akustisk gitarr, elbas) / låtskrivning. Undervisar i hårdrock, fusion, jazz, pop mm. Lär dig att improvisera, spela melodier/solon, ackordspel, spela på gehör. LEKTION VIA DIN DATOR (video /tabulator eller noter).. Alla är välkomna oavsett ålder och förhandskunskaper.

Grundteori för gitarr - Häftad (9789185041442) | Bokus

Improvisera på gitarr inkl CD av KG Johansson häftad, 2009, Svenska, ISBN 9789185575473. IMPROVISERA PÅ GITARR - Soloteknik för rock, blues och jazzHär är en bok om improvisation i rock, blues och det som kallas för modal jazz. Boken beskriver pentaskalor och ...

RELATERADE BÖCKER