Incidenten i Böhmen

Incidenten i Böhmen är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Årnfelt Thomas. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Incidenten i Böhmen online.

Rsfoodservice.se Incidenten i Böhmen Image

?Ni har således lyckats tappa bort en hel delegation med jesuiter, någonstans i Böhmen. Och nu vill ni att jag letar rätt på dem. Är det en korrekt sammanfattning?? Året är 1613. En beskickning har försvunnit någonstans i Böhmen och Vatikanen skickar agenten Maximilian för att utreda vad som hänt. Något är i görningen. Något som är utöver det vanliga. Här utspelar sig en kamp om makt, för att ta sig fram och framförallt för att överleva. Incidenten i Böhmen är Linköpingsförfattaren Thomas Årnfelts debutroman. I den blandas historia med vidskepelse och ockultism på ett sätt som passar den tidigmoderna världen före upplysningen. Historiska personer finns med i periferin, men huvudpersonerna är fiktiva i denna skildring som för tankarna till föregångare som Shelley och Stoker.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 1,47 MB

FILNAMN: Incidenten i Böhmen.pdf

ISBN: 9789198251807

FÖRFATTARE: Årnfelt Thomas

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Incidenten i Böhmen.

Lagom till årets LinCon släpper Undrentide Förlag Thomas Årnfelts nygotiska roman "Incidenten i Böhmen". Som av en händelse blir det också en lämplig releasefest på kongressen i samband med boksläppet, detta nu på torsdag. ... vi bjuder på en releasefest mellan klockan 14 och 17. Det finna dricka och snacks förutom att Thomas förstås signerar de…

Incidenten i Böhmen - Thomas Årnfelt | Science Fiction ...

Undrentide, 2015. 245 s. Häftad. Förlagsny. Avancerad sökning. Avancerad sökning

RELATERADE BÖCKER