Männens bok : om mat, hälsa, livsstil och prostata

Männens bok : om mat, hälsa, livsstil och prostata-boken skrevs 2017-09-27 av författaren Katarina Tomic,Örjan Klein,Margit Eliasson. Du kan läsa Männens bok : om mat, hälsa, livsstil och prostata-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Katarina Tomic,Örjan Klein,Margit Eliasson.

Rsfoodservice.se Männens bok : om mat, hälsa, livsstil och prostata Image

Männens bok om mat, hälsa, livsstil och prostata vill öka kunskapen för prostatacancer och inspirera till hälsosamt leverne. Boken innehåller fakta om prostatan, de senaste forskningsrönen och information om hur kost, hälsa och livsstil påverkar prostatacancer och inspirerande matrecept baserade på vetenskaplig forskning framtagna av experter inom hälsa och livsstil.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,99 MB

FILNAMN: Männens bok : om mat, hälsa, livsstil och prostata.pdf

ISBN: 9789178435050

FÖRFATTARE: Katarina Tomic,Örjan Klein,Margit Eliasson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Prostatacancer.nu

" Männens bok: om mat, hälsa, livsstil och prostata" (Bokförlaget Arena) är sprängfylld av råd och tips på hur män med enkla medel kan förbättra sin hälsa - och på så sätt öka chanserna att förebygga prostatacancer. Boken innehåller även råd för dig som redan har fått diagnosen, och önskar förbättra din hälsa!

Hälsa | Produktkategorier | Bokförlaget Arena

Männens bok: om mat, hälsa, livsstil och prostata Prostatacancer är den vanligaste cancerformen i Sverige (Cancerfonden). Antalet fall av prostatacancer har de senaste åren dessutom...

RELATERADE BÖCKER