Konungarnas förbannelse

Konungarnas förbannelse-boken skrevs 2018-11-19 av författaren Victoria Holt. Du kan läsa Konungarnas förbannelse-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Victoria Holt.

Rsfoodservice.se Konungarnas förbannelse Image

En expedition till Egypten verkar vara hemsökt. När en berömd arkeolog omkommer under mystiska omständigheter går skvallret på högvarv. Är det ett mord? Eller är det de gamla faraonernas vrede som har väckts till liv?Janet Osmond är en rik arvtagerska. Arkeologens son, en ung man som Janet varit förälskad i sedan barnsbenen, bestämmer sig plötsligt för att fria till henne. Och tillsammans beger de sig av till Egypten för att undersöka hans fars mystiska död.Mycket tyder på att det är gamla förbannelser som vilar över expeditionen till Egypten, men Janet bestämmer sig ändå för att gå till botten med de mystiska dödsfallet. Om det så innebär att hon måste stiga ner i en flera tusen år gammal grav ...

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,74 MB

FILNAMN: Konungarnas förbannelse.pdf

ISBN: 9788726039726

FÖRFATTARE: Victoria Holt

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Konungarnas förbannelse | Stockholms Stadsbibliotek

Vissa tidningar menar att en förbannelse som lagts över gravkammaren var det som ledde till Lord Carnarvons död. Howard Carter dog sjutton år senare. Det som gör Tutankhamuns grav så unik är det faktum att det är den enda graven i Konungarnas dal som inte plundrats.

Konungarnas förbannelse av Victoria Holt - LitteraturMagazinet

Söker du efter "Konungarnas förbannelse" av Victoria Holt? Du kan sluta leta. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan.

RELATERADE BÖCKER