Kärlek på menyn

Vill du läsa Kärlek på menyn pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Debbie Johnson. Att läsa Kärlek på menyn online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Kärlek på menyn Image

Första delen i serien om Café Havsbris! På toppen av en klippa i Dorset ligger Café Havsbris. Ett café där människor får vara sig själva, dit främlingar kan söka sig för sällskap och där maten alltid tröstar magen. Hit kommer änkan Laura en sommar, tillsammans med sina två barn. Dels behöver hon ett jobb, och caféet kan erbjuda henne det, men framför allt behöver hon en nystart och en flykt från sorgen som riskerar att kväva henne.Det lilla samhället sveper snabbt in Laura i sin magi, och kanske finns det hopp för framtiden. Kanske kan Laura till och med lära sig älska igen.Debbie Johnson är en brittisk författare som med lika delar humor och värme charmar läsare med sina historier. Kärlek på menyn är den första delen i en lång serie om Café Havsbris, och de unika karaktärer som vistas där. "En ljuvlig, känslosam och rolig historia." - Milly Johnson Debbie Johnson bor i Liverpool där hon ägnar sig åt att skriva, att se efter en hord med barn och djur och att inte göra några hushållssysslor. Hennes serie om Café Havsbris har blivit mycket välläst i England. Du kan få veta mer på www.debbiejohnsonauthor.com och följa på henne på Twitter: @debbiemjohnson.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 1,98 MB

FILNAMN: Kärlek på menyn.pdf

ISBN: 9789177712114

FÖRFATTARE: Debbie Johnson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Kärlek på menyn - Debbie Johnson - Bok (9789177712091) | Bokus

Kärlek på menyn Debbie Johnson. På toppen av en klippa i Dorset ligger Café Havsbris. Ett café där människor får vara sig själva, dit främlingar kan söka sig för sällskap och där maten alltid tröstar magen.

Kärlek på menyn - Printz publishing

Tomatsoppa med röda linser - kärlek på menyn - Recept Enkel och god soppa med endast 200 kcal/port. Minskar du mängden vätska i soppan till hälften blir det en supergod röra att äta till ris, bulgur, paasta eller quinoa.

RELATERADE BÖCKER