Kärlek på menyn

Kärlek på menyn-boken skrevs 2019-06-06 av författaren Debbie Johnson. Du kan läsa Kärlek på menyn-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Debbie Johnson.

Rsfoodservice.se Kärlek på menyn Image

Första delen i serien om Café Havsbris! På toppen av en klippa i Dorset ligger Café Havsbris. Ett café där människor får vara sig själva, dit främlingar kan söka sig för sällskap och där maten alltid tröstar magen. Hit kommer änkan Laura en sommar, tillsammans med sina två barn. Dels behöver hon ett jobb, och caféet kan erbjuda henne det, men framför allt behöver hon en nystart och en flykt från sorgen som riskerar att kväva henne.Det lilla samhället sveper snabbt in Laura i sin magi, och kanske finns det hopp för framtiden. Kanske kan Laura till och med lära sig älska igen.Debbie Johnson är en brittisk författare som med lika delar humor och värme charmar läsare med sina historier. Kärlek på menyn är den första delen i en lång serie om Café Havsbris, och de unika karaktärer som vistas där. "En ljuvlig, känslosam och rolig historia." - Milly Johnson Debbie Johnson bor i Liverpool där hon ägnar sig åt att skriva, att se efter en hord med barn och djur och att inte göra några hushållssysslor. Hennes serie om Café Havsbris har blivit mycket välläst i England. Du kan få veta mer på www.debbiejohnsonauthor.com och följa på henne på Twitter: @debbiemjohnson.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,55 MB

FILNAMN: Kärlek på menyn.pdf

ISBN: 9789177712114

FÖRFATTARE: Debbie Johnson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Mias bokhörna: Debbie Johnson - Kärlek på menyn

Kärlek på menyn. Idag är det Alla hjärtans dag så det serveras kärlek på menyn, en hälsosam krämig smoothie som går snabbt att göra. Jag tycker förstås att alla livets dagar ska firas varje dag, men jag firar mer än gärna högtidsdagar och såna här lyxiga dagar lite extra.

Kärlek på menyn - Hyr eller köp och streama hos SF Anytime

En omisskännlig kärlek till livet (och till god mat!) ger en extra krydda till den här varmhjärtade och roliga berättelsen om en kvinna som inser att det finns en värld utanför hennes kök. Välkommen in: Kate har något nytt och annorlunda på menyn.

RELATERADE BÖCKER