Flera fingrar gröna : 36 växter att odla i din trädgård

Flera fingrar gröna : 36 växter att odla i din trädgård är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Johannes Wätterbäck,Theres Lundén. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Flera fingrar gröna : 36 växter att odla i din trädgård online.

Rsfoodservice.se Flera fingrar gröna : 36 växter att odla i din trädgård Image

Sugen på att börja odla dina egna grödor, men lite osäker på hur? Det är inte svårt när du har denna vackert illustrerade handbok till din hjälp. I Flera fingrar gröna finns nämligen all hjälp du behöver för att lyckas - från frö till skörd - och du får tips på hur du kan få ut det mesta av dina odlingar, oavsett om du odlar på en fönsterbräda, i ett växthus, i pallkrage eller på friland. I boken presenteras 36 olika grödor och med pedagogiska instruktioner förklarar författarna, steg för steg, hur du går till väga för att skapa de bästa förutsättningarna för varje gröda. Resultatet är stolthet och lycka i växtform! Här finns även tips om fröer, växtsorter, jord- och gödseltyper. Och inte minst får du läsa om hur du planerar ditt odlande för att kunna skörda året om. Även erfarna odlare har mycket här att hämta i form av hjälp med problemlösning och allehanda tips för att förbättra och öka skördarna. Flera fingrar gröna är är en uppföljare till Alla fingrar gröna, som kom ut 2015. Upplägget i denna nya bok är i princip detsamma som i den förra, men med andra spännande grödor, som till exempel sötpotatis, rotpersilja, melon, kailaan och ramslök.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 1,38 MB

FILNAMN: Flera fingrar gröna : 36 växter att odla i din trädgård.pdf

ISBN: 9789174248906

FÖRFATTARE: Johannes Wätterbäck,Theres Lundén

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Kategori | Trädgårdsböcker - ny inspiration till din ...

Flera fingrar gröna - 36 växter att odla i din trädgård. Author: Johannes Wätterbäck Theres Lundén. ... Det är inte svårt när du har denna vackert illustrerade handbok till din hjälp. I Flera fingrar gröna finns nämligen all hjälp du behöver för att lyckas ... Jag odlar - inomhus, på balkongen och i trädgården.

Flera fingrar gröna - 36 växter att odla i din trädgård ...

Flera fingrar gröna : 36 växter att odla i din trädgård. Johannes Wätterbäck , &comma ... Odla - enkelt och gott! Sugen på att börja odla men lite osäker? Här finns all hjälp du behöver för att lyckas - från sådd till skörd, oavsett om du odlar på en ... få din första bok för 19 kr samt exklusiv premie! Gå med i ...

RELATERADE BÖCKER