Kommunen : möjligheternas arbetsplats

Vill du läsa Kommunen : möjligheternas arbetsplats pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Bengt Nilsson,Mats Malmstedt. Att läsa Kommunen : möjligheternas arbetsplats online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Kommunen : möjligheternas arbetsplats Image

Ingen annan arbetsgivare kan erbjuda så många olika slags jobb som Sveriges kommuner. Här finns elektriker,parkarbetare, lärare, läkare, ekonomer, jurister, kockar, socialarbetare, sjuksköterskor, dataingeniörer ... ja, listan kan nästan bli hur lång som helst. Och att arbeta kommunalt innebär oftast en trygg anställning med goda karriärmöjligheter. För den som vill arbeta med människor finns många olika yrken att välja mellan, liksom för den som helst vill lösa uppgifterna själv.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 4,91 MB

FILNAMN: Kommunen : möjligheternas arbetsplats.pdf

ISBN: 9789197846608

FÖRFATTARE: Bengt Nilsson,Mats Malmstedt

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Cykelvänlig arbetsplats - För moderna arbets- platser som ...

att Sjöbo kommun kan tillmötesgå individuella önskemål så långt som möjligt när det gäller arbets­ tidens längd och förläggning. Heltid ska eftersträvas och deltid ska vara en möjlighet. Detta erbjuder Sjöbo kommun: • Möjlighet att påverka samhällsutvecklingen samt kommuninvånarnas och besökarnas vardag.

Arbetsplats Hammarö - Hammarö kommun

Tyresö kommun som arbetsplats Undermeny för Tyresö kommun som arbetsplats. ... Medarbetarna är vår viktigaste resurs och därför är det viktigt att det finns möjligheter och förutsättningar som engagerar och motiverar till att skapa framgångsrika verksamheter för våra medborgare.

RELATERADE BÖCKER