Den Svenska Kronikan

Den Svenska Kronikan-boken skrevs 2008-10-08 av författaren Red Lars Ulwencreutz. Du kan läsa Den Svenska Kronikan-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Red Lars Ulwencreutz.

Rsfoodservice.se Den Svenska Kronikan Image

Den Svenska Kronikan, aven kallad Prosaiska Kronikan, var det forsta forsoket att skriva en svensk rikshistoria pa prosa och detta skedde under 1400-talet. Den Svenska Kronikan finns aven i rim-version och kalls da Lilla Rimkronikan. I den nu foreliggande volymen aterfinns aven, den for var tidigaste historia sa viktiga, Ynglingasagan. Bade i original samt oversatt till modern svenska. Den i sin tur baseras pa Ynglingatal som aven den aterfinns har, i original.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,51 MB

FILNAMN: Den Svenska Kronikan.pdf

ISBN: 9781409234203

FÖRFATTARE: Red Lars Ulwencreutz

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Prognos: Under 2020 stärks svenska kronan - Omni Ekonomi

Den Svenska Kronikan, aven kallad Prosaiska Kronikan, var det forsta forsoket att skriva en svensk rikshistoria pa prosa och detta skedde under 1400-talet. Den Svenska Kronikan finns aven i rim-version och kalls da Lilla Rimkronikan. I den nu foreliggande volymen aterfinns aven, den for var tidigaste historia sa viktiga, Ynglingasagan. Bade i original samt oversatt till modern svenska. Den i ...

SEK - Svensk Krona - Valutaomvandlare

Svensk krona är valutan i Sverige. Vår valutarankningar visar att den mest populära Sverige krona växelkursen är SEK till EUR-kurs. valutakod for Kronor är SEKoch valutasymbol är kr. Nedan hittar du Svensk krona-kurser och en valutaväxlare.

RELATERADE BÖCKER