Den Svenska Kronikan

Vill du läsa Den Svenska Kronikan pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Red Lars Ulwencreutz. Att läsa Den Svenska Kronikan online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Den Svenska Kronikan Image

Den Svenska Kronikan, aven kallad Prosaiska Kronikan, var det forsta forsoket att skriva en svensk rikshistoria pa prosa och detta skedde under 1400-talet. Den Svenska Kronikan finns aven i rim-version och kalls da Lilla Rimkronikan. I den nu foreliggande volymen aterfinns aven, den for var tidigaste historia sa viktiga, Ynglingasagan. Bade i original samt oversatt till modern svenska. Den i sin tur baseras pa Ynglingatal som aven den aterfinns har, i original.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 6,96 MB

FILNAMN: Den Svenska Kronikan.pdf

ISBN: 9781409234203

FÖRFATTARE: Red Lars Ulwencreutz

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Därför är den svenska kronan så svag - och det skulle du ...

Svensk krona, SEK. I Sverige så är den officiella valutan svensk krona som har beteckningen SEK. Kronan delas upp i 100 öre men idag så finns ören inte längre som mynt. Det var när Danmark och Sverige bestämde sig för att skapa en gemensam valuta år 1873 om man införde kronan.

Därför är den svenska kronan så svag - och det skulle du ...

Den svenska kronan har nått sin svagaste nivå på 17 år. Efter en orolig natt inom den svenska industrin är kronans värde nu 9,90 kronor mot dollarn. Så här kan det oroliga läget påverka dig.

RELATERADE BÖCKER