Mållösa United. Maja, Melker och revanschen

Mållösa United. Maja, Melker och revanschen-boken skrevs 2017-11-15 av författaren Måns Gahrton,Johan Unenge. Du kan läsa Mållösa United. Maja, Melker och revanschen-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Måns Gahrton,Johan Unenge.

Rsfoodservice.se Mållösa United. Maja, Melker och revanschen Image

Melker och Maja går i samma klass i den lilla byn Mållösa i Småland, en 4-6:a. Efter den stora matchen mot grannbyn Segerrike upphör Mållösa United. Maja fortsätter att spela i sitt tjejlag. Men när flera tjejer hoppar av så sammanslås de med ett nytt lag och får nya tränare och det blir inte lika roligt längre. Allt blir för seriöst och prestigefullt. Maja börjar återigen fundera på om de kan starta ett skollag. Men de är ju inte tillräckligt många ... Kanske måste de fråga de som spelade för Segerrike ... Melker känner sig nu hemma i Mållösa och trivs mycket bra med sina nya kompisar. Och då, då börjar hans mamma och pappa prata om att de kanske måste flytta igen. Det kan väl inte vara möjligt? Även i denna bok får vi följa både Maja och Melker och se historien rullas upp, sedd ur bådas synvinkel. "Mållösa United" är en bok om mellanstadieliv, idrott, kompisar, laganda och kärlek.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,89 MB

FILNAMN: Mållösa United. Maja, Melker och revanschen.pdf

ISBN: 9789176517277

FÖRFATTARE: Måns Gahrton,Johan Unenge

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Mållösa United - Maja, Melker och revanschen | Stockholms ...

Melker och Maja går i samma klass i den lilla byn Mållösa i Småland, en 4-6:a. Efter den stora matchen mot grannbyn Segerrike upphör Mållösa United. Maja fortsätter att spela i sitt tjejlag. Men när flera tjejer hoppar av så sammanslås de med ett nytt lag och får nya tränare och det blir inte lika roligt längre.

Mållösa United. Maja, Melker och revanschen

Del 2 i serien som börjar med Mållösa United - Maja, Melker och matchen. Melker är nyinflyttad, men börjar trivas i Mållösa. Då får han reda på att hans pappa ska bestämma vilka som måste förlora sina jobb på skogsbruket - och det blir hans klasskamraters föräldrar.

RELATERADE BÖCKER