Mållösa United. Maja, Melker och revanschen

Mållösa United. Maja, Melker och revanschen är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Måns Gahrton,Johan Unenge. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Mållösa United. Maja, Melker och revanschen online.

Rsfoodservice.se Mållösa United. Maja, Melker och revanschen Image

Melker och Maja går i samma klass i den lilla byn Mållösa i Småland, en 4-6:a. Efter den stora matchen mot grannbyn Segerrike upphör Mållösa United. Maja fortsätter att spela i sitt tjejlag. Men när flera tjejer hoppar av så sammanslås de med ett nytt lag och får nya tränare och det blir inte lika roligt längre. Allt blir för seriöst och prestigefullt. Maja börjar återigen fundera på om de kan starta ett skollag. Men de är ju inte tillräckligt många ... Kanske måste de fråga de som spelade för Segerrike ... Melker känner sig nu hemma i Mållösa och trivs mycket bra med sina nya kompisar. Och då, då börjar hans mamma och pappa prata om att de kanske måste flytta igen. Det kan väl inte vara möjligt? Även i denna bok får vi följa både Maja och Melker och se historien rullas upp, sedd ur bådas synvinkel. "Mållösa United" är en bok om mellanstadieliv, idrott, kompisar, laganda och kärlek.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 5,19 MB

FILNAMN: Mållösa United. Maja, Melker och revanschen.pdf

ISBN: 9789176517277

FÖRFATTARE: Måns Gahrton,Johan Unenge

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Mållösa United: Maja, Melker och revanschen: Amazon.es ...

Mållösa United - Maja, Melker och revanschen. av Måns Gahrton Johan Unenge (Bok) Svenska, För barn och unga Andra boken om Mållösa United som efter matchen mot grannbyn Segerrike upphör. Efter avhopp i Majas tjejlag slås det samman med ett annat lag och får ny tränare. Melker känner sig nu hemma i Mållösa.

Mållösa United - Maja, Melker och revanschen - Legimus

Mållösa United book. Read reviews from world's largest community for readers. Melker och Maja går i samma klass i den lilla byn Mållösa i Småland, en 4-6...

RELATERADE BÖCKER