Bågens mästare

Bågens mästare är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Conn Iggulden. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Bågens mästare online.

Rsfoodservice.se Bågens mästare Image

Conn Igguldens romaner är stora historiska äventyr om erövringar och krig, grymhet och storhet. Nu har författaren till Kejsar-serien och Stäppens krigare kommit tillbaka med en ny mästerlig roman, Bågens mästare, om hur den store mongoliske ledaren Djingis khan ger sig ut för att erövra en hel kontinent.I århundraden har mongolstammarna slagits mot varandra men nu under Djingis khan är de förenade till en styrka. En armé som Djingis beslutar sig för att vända mot en gemensam fiende ? det stora kinesiska riket. Den oändliga Gobiöknen och ogenomträngliga berg bäddar för umbäranden men den största utmaningen blir att besegra kinesernas överlägsna krigskunskaper och sofistikerade civilisation.Bågens mästare är lika mycket en berättelse om en ung krigare som blivit vuxen som en skildring av en befälhavare över tusentals ? den store erövraren!Detta är den andra delen efter Stäppens krigare i Conn Igguldens serie om de mongoliska furstarna Djingis och Kublai khan. En familj som på 1200-talet tvärs över Asien skapade det största imperiet världen någonsin skådat ? från Stilla havet i öster till Donau i väster. Om Erövraren-serien:"... en ny serie av talangfullt berättade och beroendeframkallande historiska romaner."Publishers Weekly

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,59 MB

FILNAMN: Bågens mästare.pdf

ISBN: 9789100141882

FÖRFATTARE: Conn Iggulden

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Bågens mästare av Conn Iggulden - LitteraturMagazinet

Bågens mästare Erövraren II Conn Iggulden Köp boken Lyssna på boken Beställ recensionsexemplar. E-bok mejlas ut som en länk från Elib på bokens utgivningsdatum. Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum och PDF-korrektur mejlas ut när det finns tillgängligt.

Bågens mästare - Conn Iggulden - Bok | Akademibokhandeln

Bågens mästare - CD-skiva. Beställningsvara, 203 kr. Bågens mästare - Pocket

RELATERADE BÖCKER