Trädgård för alla

Vill du läsa Trädgård för alla pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Susanna Widlundh. Att läsa Trädgård för alla online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Trädgård för alla Image

Trädgård för alla är en heltäckande bok som vänder sig till trädgårdsentusiaster på alla nivåer. Efter en kort introduktion om planering fokuserar boken främst på växterna, hur man väljer dem samt vilka förutsättningar som krävs för att de ska trivas. Boken inleds med tre kapitel - Trädgårdens drömmar, Trädgårdens etapper och Trädgårdens rabatter. Med beskrivande texter och inspirerade bilder ges var och en möjlighet att skapa sin egen drömträdgård. För att göra det hela tydligt presenteras en tänkt trädgård med växtförslag i tre etapper och hur den byggs upp under en tidsrymd av cirka 15 år. I bokens följande kapitel beskrivs: - Trädgårdens golv - gräsmattan, sten-, trä- och grusbeläggningar men också en mängd användbara marktäckare. - Trädgårdens gränser - olika typer av häckar och andra avgränsningar i och omkring trädgården. - Trädgårdens gångar - hur en spaljé, pergola eller båge kan avgränsa vägar genom trädgården, men också hur kantväxter kan användas. - Trädgårdens höjdare - olika träd och buskar men också andra höjdare i trädgården, som exempelvis stora prydnadsgräs. - Trädgårdens frukter och fröjder - sommarblommor, frukt och bär samt lökväxter. Samtliga kapitel innehåller både en inspirations- och en katalogdel, där växterna presenteras med foton samt planterings- och skötselråd. Susanna Widlundh arbetar som frilansande journalist med intresse för trädgård. Hon är också författare till Prydnadsgräs och Pioner som också getts ut på Ica Bokförlag. Bertil K Johanson är fotograf med trädgårdsböcker som specialitet. Mona Wembling, landskapsarkitekt, har granskat, tecknat och inspirerat.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 3,47 MB

FILNAMN: Trädgård för alla.pdf

ISBN: 9789153428664

FÖRFATTARE: Susanna Widlundh

LADDA NER
LÄSA ONLINE

En trädgård för alla sinnen - spsm.se

I en härlig grannsämja är våra trädgårdar en arena för festligheter och samvaro. Vi har även en fin vinterträdgård. Intill boendet finns Boglundsängens naturreservat med fina promenadstråk. Öppningsår. Trädgårdarna öppnade hösten 2016 och våren 2018. Antal boende. 85 platser. Antal lägenheter. 81 lägenheter fördelade på ...

Trädgårdsmöbler - Jula

Kronoparken får pengar till trädgård för alla. ... Det som kom ut ur workshopen var bland annat ett önskemål om en gemensam trädgård för odling men också en bakugn för gemensamma brödbak.

RELATERADE BÖCKER